GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θα λάβει αποζημίωση γιατί είναι αλλεργική στο… WiFi

Οι επιστήμονες επιμένουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει Αποζημίωση ύψους €800 ευρώ το μήνα για τρία χρόνια, πρόκειται να λάβει η Γαλλίδα...

Οι επιστήμονες επιμένουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει

Αποζημίωση ύψους €800 ευρώ το μήνα για τρία χρόνια, πρόκειται να λάβει η Γαλλίδα, Martine Richard, μετά από απόφαση του δικαστηρίου. Αιτία είναι η δυσφορία που της προκαλούν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του Wi-Fi, λόγω αλλεργίας στο Wi-Fi.

H 39χρονη Richard ισχυρίζεται πως εξαιτίας του WiFi υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την εργασία της ως ανίκανη να εργαστεί και αντ' αυτού να ζήσει σε περιβάλλον χωρίς ηλεκτρισμό καθώς είναι ευαίσθητη στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Σύμφωνα με το BBC, παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δηλώνουν υπερευαίσθητοι στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, οι επιστήμονες επιμένουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει στην πραγματικότητα.

Ο λόγος που το δικαστήριο εκδίκασε την υπόθεση υπέρ της Martine Richard και της έδωσε την αποζημίωση των €800 ευρώ μηνιαίως είναι ότι τα σήματα Wi-Fi είναι πλέον τόσο πυκνά που είναι αδύνατο, πρακτικά, να τα αποφύγει κανείς. Έτσι, είναι εύκολο να κατηγορηθούν ότι είναι η αιτία για τη δυσφορία που νιώθουν άνθρωποι.