GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον Πανθρακικό ο Ελευθερόπουλος

Τον διάδοχο του Μάνουελ Ρόκα βρήκε η διοίκηση του Πανθρακικού, καθώς τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που θα έχε...

Τον διάδοχο του Μάνουελ Ρόκα βρήκε η διοίκηση του Πανθρακικού, καθώς τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που θα έχει στο πλευρό του τον Στέλιο Βενετίδη. 

Δεν κράτησε πολύ η αναζήτηση της διοίκησης του Πανθρακικού για τον διάδοχο του Μάνουελ Ρόκα στον πάγκο της ομάδας, καθώς δεδομένη πρέπει θεωρείται η συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. 

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Τζελέπης, μετά από διαπραγματεύσεις με τον νεαρό προπονητή, κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του. 

Βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης, τον οποίο έχει στο πλευρό του από τη θητεία στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στον πάγκο της ΑΕΚ Λάρνακας και μετά συνεχίστηκε η συνεργασία τους και στον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο οδήγησαν στα περσινά play-off της Football League. 

Με την ανάληψη καθηκόντων στον Πανθρακικό, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Super League μετά το 2012 που είχε την καθοδήγηση του Πανιώνιου. 

Η ανακοίνωση της ομάδας
Ο Πανθρακικός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Άμεσος συνεργάτης του νέου μας προπονητή θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη και τον Στέλιο στην «οικογένεια» του Πανθρακικού και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.