GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο νέο Διευθυντή Αστυνομίας Ξάνθης πραγματοποίησαν την Τετάρτη (2/9) το πρωί, ο Πρόεδρος Θεοφάνης Καραμπιπέρης και...

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο νέο Διευθυντή Αστυνομίας Ξάνθης πραγματοποίησαν την Τετάρτη (2/9) το πρωί, ο Πρόεδρος Θεοφάνης Καραμπιπέρης και τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης, Ανδρέου Γεώργιος, Δημοσθένης Δημαράς, Γιάννης Δαλακάκης, Κων/νος Δεληγιαννόπουλος και Σοφία Ιωαννίδου.

Τα μέλη της Ένωσης συνεχάρησαν τον κ. Γκίκα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του.

Στην συζήτηση που επακολούθησε ο κ. Γκίκας φάνηκε απόλυτα γνώστης των προβλημάτων του Νομού, τους τρόπους διαχείρισής τους, έχοντας πλεονέκτημα αφού υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης πάνω από 25 χρόνια. Μάλιστα πολλά μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευτυχία να υπηρετήσουν μαζί του, δηλώνοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο του.

ΘΕΡΜΑ   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης συγχαίρει τα παιδιά των συναδέλφων που πέτυχαν στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. 

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς και καλό κουράγιο και δύναμη να στηρίζουν τα παιδιά τους στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας.
Ο Πρόεδρος - Θεοφάνης Καραμπιπέρης