GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Θράκη η Ντόρα Μπακογιάννη – Ήρθε, είδε, έβγαλε φωτογραφίες και έφυγε! (+ΦΩΤΟ)

-Στήριξε τις επιλογές του κόμματος για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Ξάνθη -Επισκέφθηκε φορείς, είδε στελέχη του κόμματος και συνομ...

-Στήριξε τις επιλογές του κόμματος για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Ξάνθη
-Επισκέφθηκε φορείς, είδε στελέχη του κόμματος και συνομίλησε μαζί τους 

Στην Θράκη βρέθηκε στο πλαίσιο περιοδείας της η κα Ντόρα Μπακογιάννη, πραγματοποιώντας μια σειρά από επαφές και συναντήσεις, για να αποχωρήσει και να συνεχίσει το ταξίδι της την Τρίτη στην Καβάλα, εκφράζοντας αισιοδοξία για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά. 

Η κα Μπακογιάννη, που έχει οριστεί υπεύθυνη του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στην ΑΜΘ, ξεκίνησε την περιοδεία της από τον Έβρο, συνέχισε στην Κομοτηνή για να καταλήξει την Δευτέρα στην Ξάνθη. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Θράκη συνοδευόταν από τοπικά στελέχη του κόμματος και υποψήφιους Βουλευτές, συναντήθηκε με Δημάρχους/Αντιπεριφερειάρχες, εκπροσώπους φορέων και κατοίκους με τους οποίους συνομίλησε και φυσικά φωτογραφήθηκε. 

Έστησε τα ΜΜΕ στην Κομοτηνή! 
Στην Κομοτηνή, τοπικά ΜΜΕ, εξέφρασαν παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν όταν παρουσιάστηκαν στην προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου της κα Μπακογιάννη, μετά το πέρας των εκεί επαφών της. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως η Συνέντευξη Τύπου άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση, διήρκεσε λίγο και δεν δόθηκε η δυνατότητα στους εκπροσώπους του Τύπου να υποβάλλουν πλήρως όλα τα ερωτήματα που θα ήθελαν, λόγω του περιορισμένου χρόνου που τους δόθηκε. 

Στην Ξάνθη, μετά τις συναντήσεις που είχε την Δευτέρα μέσα στην πόλη η κα Μπακογιάννη επέλεξε να επισκεφθεί την ορεινή Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα τον Εχίνο και την Σμίνθη όπου και εκεί συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους. 

Την Τρίτη παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ της Ξάνθης, εκφράζοντας την στήριξή της στις επιλογές του κόμματος για την κατάρτιση του τοπικού ψηφοδελτίου ενώ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της κάλπης για την ΝΔ τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά! 



"Το 3ο Μνημόνιο θα εφαρμοστεί"
Η ίδια, κατά την παρουσία της στην Αλεξανδρούπολη έστειλε μήνυμα προς την κεντρική διοίκηση – αν και αυτή την στιγμή υπάρχει μεταβατική Κυβέρνηση – πως πρέπει να “θυμάται” τους πολίτες των ακριτικών περιοχών.

«Είτε πρόκειται για τις πλημμύρες, είτε για τη νόσο των βοοειδών, είτε για τα έργα του ΕΣΠΑ που κινδυνεύουν να χαθούν, δυστυχώς η ανυπαρξία δράσης είναι απαράδεκτη», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι η δημοσκοπική άνοδος της Ν.Δ. οφείλεται αφενός στο ότι ο λαός συνειδητοποίησε πως η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδήγησε σ’ ένα εξαιρετικά δυσμενές μνημόνιο, που διέψευσε τις όποιες ελπίδες είχαν δημιουργηθεί και αφετέρου στο ότι και η Ν.Δ. συνειδητοποίησε τα λάθη της και ότι δεν υπάρχει περιθώριο αλαζονικών συμπεριφορών.

«Σήμερα πλέον οι πολίτες ξέρουν ότι το σκίσιμο του μνημονίου ήταν μύθος, ότι η 13η σύνταξη όχι μόνο δεν δόθηκε, αλλά μειώθηκαν οι συντάξεις, ότι οι υποσχέσεις τις οποίες έδωσε συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ , το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, όχι μόνο δεν μπορούσε να εφαρμοστεί , αλλά ήταν πραγματικά όπως είπαν τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ένα πρόγραμμα που βασιζόταν σε μηδενικά δεδομένα. Βεβαίως μάθαμε κι εμείς απ’ τα δικά μας λάθη. Εμείς λοιπόν ευθέως και κατηγορηματικά λέμε στον ελληνικό λαό ότι ναι σου ζητάμε να μας εμπιστευτείς, σου ζητάμε να μας αναδείξεις πρώτο κόμμα, αλλά θα ξέρεις ότι εμείς θα συνεργαστούμε».

Η κα Μπακογιάννη εξήγησε ότι το τρίτο μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί και με τη ΝΔ στην κυβέρνηση καθώς έχει ψηφιστεί. «Αν είμαστε κυβέρνηση πρέπει να το εφαρμόσουμε. Απλώς θα προσπαθήσουμε σε ακραίες περιπτώσεις, όπως η περίπτωση φορολόγησης αγροτών, το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι η απόλυτη υπονόμευση της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας, ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και ορισμένες άλλες φορολογικές επιβαρύνσεις, να τις μειώσουμε και να πετύχουμε στο τέλος το στόχο μιας ευρύτερης μείωσης της φορολογίας για να πάει η οικονομία μπροστά».

Τέλος απηύθυνε έκκληση προς τους ψηφοφόρους να μη δώσουν ψήφο αγανάκτησης, ή τιμωρίας γιατί το μόνο που θα πετύχουν είναι η προσωπική τους τιμωρία καθώς εκλέγονται άνθρωποι ή πολιτικές δυνάμεις που όπως είπε δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.