GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σειρά έχει ο Ολυμπιακός για την SKODA Ξάνθη - Πρωινή προπόνηση την Τετάρτη στα Πηγάδια

Μετά τα εμπόδια που έβαλε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τη νίκη επί του Ατρόμητου, οι παίκτες της Skoda Ξάνθης θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σ...

Μετά τα εμπόδια που έβαλε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τη νίκη επί του Ατρόμητου, οι παίκτες της Skoda Ξάνθης θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί επί του Ολυμπιακού! 

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, σειρά είχαν οι πρωινές ασκήσεις της Τετάρτης για την SKODA ΞΑΝΘΗ που συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (20:30) με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 09:00 στο προπονητήριο της ομάδας και λίγο αργότερα ξεκίνησαν τις ασκήσεις. 

Μετά την προθέρμανση που περιλάμβανε τρέξιμο και passing game. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε τους παίκτες σε ομάδες ζητώντας αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση στα αγωνιστικά τετράγωνα και στα παιχνίδια μικρών χώρων 4 εναντίον 4.

Μετρά 5 βαθμούς! 
Με τους βαθμούς της νίκης επέστρεψε η SKODA ΞΑΝΘΗ στην βάση της αργά το βράδυ της Κυριακής, φτάνοντας τους 5 μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.

Μετά την ξεκούραση από το ρεπό της Δευτέρας η ξανθιώτικη ομάδα συγκεντρώθηκε στο προπονητήριό της στα Πηγάδια το απόγευμα της Τρίτης με το τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena.

Στις ασκήσεις της Τρίτης μετά την προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην κατοχή μπάλας με παιχνίδια 5 εναντίον 2 και σε παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων ενώ αυτοί που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο Περιστέρι γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.