GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απογευματινή προπόνηση για την SKODA Ξάνθη - Συνεχίζει την προετοιμασία για τον Ολυμπιακό

Το τεχνικό επιτελείο της SKODA ΞΑΝΘΗ έχει επικεντρώσει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την επερχόμενη αναμέτρηση που έ...

Το τεχνικό επιτελείο της SKODA ΞΑΝΘΗ έχει επικεντρώσει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την επερχόμενη αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 την Τρίτη. Έναν αγώνα τον οποίο ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους κ.κ. Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) - Ιωάννη Τουμπακάρη (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές Δεμένικο (επέστρεψε από την επέμβαση) και Ερέα (ατομικό) ενώ ο αρχηγός Μανώλης Μπέρτος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, στην συνάντηση του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων, στην οποία συζητήθηκαν θέματα, τα οποία αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και ζητήματα σχετικά με την βία, τον ρατσισμό και το ντόπινγκ.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού, στη συνέχεια το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό μέρος.