GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βαριά ήττα για την SKODA Ξάνθη από τον Ολυμπιακό - Έφαγε 3 γκολ και έβαλε 1 στα Πηγάδια

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Super League.  Η ομάδα του Ραζβάν...

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Super League. 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδό της ηττήθηκε με σκορ 1-3 από τον Ολυμπιακό παρά την προσπάθειά της. 

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν οι Ντουρμάζ (41’) – Φορτούνης (65’ πέναλτι, 68’) με την SKODA ΞΑΝΘΗ να ισοφαρίζει στο 50’ σε 1-1 με τον Ντιμιτρόφ. Η ξανθιώτικη ομάδα διαμαρτυρήθηκε έντονα για περίπτωση πέναλτι αμυντικού στην προσπάθεια του Καπετάνου στο 40’.

Το φιλμ του αγώνα
Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 5ο λεπτό μετά από γέμισμα του Ντουρμάζ ο Πάρντο έκανε το άστοχο μονοκόμματο σουτ. Στο 23’ η προσπάθεια το Σολτάνι και το σουτ του έξω από την περιοχή δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στο 29’ το σουτ του Ντα Κόστα μπλόκαρε ο Τσέναμο.

Στο 40ό λεπτό είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες της SKODA ΞΑΝΘΗ για χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή σε προσπάθεια του Καπετάνου. Ο διαιτητής κ. Μήτσιος δεν υπέδειξε κάτι με τους φιλάθλους να διαμαρτύρονται.

Δύο λεπτά αργότερα έγινε το 0-1 για τον Ολυμπιακό με το γκολ του Ντουρμάζ.

Στο 50’ ο Ντιμιτρόφ ισοφάρισε με ψύχραιμο πλασέ για την SKODA ΞΑΝΘΗ κάνοντας το 1-1. Στο 52’ η κεφαλιά του Ιντέγε πέρασε λίγο άουτ. 

Στο 60’ ο Τσέναμο έδειξε τα αντανακλαστικά του, μπλοκάροντας την κοντινή κεφαλιά του Φορτούνη. Στο 65’ ο Μήτσιος υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαξεβανίδη στον Ντουρμάζ και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φορτούνης παραλίγο να το αποκρούσει ο Τσέναμο, αλλά το 1-2 ήταν γεγονός. Στο 68’ με πλασέ ο Φορτούνης έκανε το 1-3. Μεγάλη ευκαιρία για τη SKODA ΞΑΝΘΗ στο 76’ όταν στη σέντρα του Ερέα ο Καπετάνος δεν πρόλαβε να αλλάξει την πορεία της μπάλας που χτύπησε στο πόδι του Ομάρ και κατέληξε κόρνερ.

Στο 82’ το σουτ του Κασάμι μετέτρεψε σε κόρνερ ο Τσέναμο όπως το ίδιο έκανε και στο 85’ στην προσπάθεια του Ντουρμάζ. Στο 90' ο Ερέα από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους κ.κ. Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) - Ιωάννη Τουμπακάρη (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής ο Γιώργος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 54’ Φορτούνης, 54’ Παπαστεριανός, 64’ Μπαξεβανίδης, 64’ Καπετάνος, 92’ Ντουρμάζ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΔΟΚΑΡΙ: -

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Φλίσκας, Καρυπίδης, Βασιλακάκης (76’ Νιέτο), Παπαστεριανός, Λουσέρο, Σολτάνι, Ντιμιτρόφ (62’ Ερέα), Καπετάνος (79’ Ράνος).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουακού, Σιόβας, Ντα Κόστα (38’ λ.τρ. Μποτία), Καμπιάσο (68’ Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο (71’ Ερνάνι), Ιντέγε, Ντουρμάζ.