GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε υποχρεωτικές εκταφές προχωρεί ο Δήμος Καβάλας μετά τις 21 Σεπτεμβρίου

Καλούνται οι δημότες να προγραμματίσουν την εκταφή των οικείων τους Λήγει στις 21 Σεπτεμβρίου η προθεσμία που έδωσε το γραφείο κοιμη...

Καλούνται οι δημότες να προγραμματίσουν την εκταφή των οικείων τους

Λήγει στις 21 Σεπτεμβρίου η προθεσμία που έδωσε το γραφείο κοιμητηρίων του Δήμου Καβάλας για την υποχρεωτική εκταφή των θανόντων πριν από το έτος 2005. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας το γραφείο θα προβαίνει σε υπηρεσιακές εκταφές όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό, με καταλογισμό στο όνομα του ενδιαφερόμενου που έχει δηλωθεί στην υπηρεσία κατά την ταφή ή προκύπτει από το πιστοποιητικό των πλησιέστερων συγγενών.

Για τους λόγους αυτούς το γραφείο κοιμητηρίων του Δήμου Καβάλας καλεί όλους τους συγγενείς και τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι έχουν ενταφιασμένους στο κοιμητήριο της πόλης (θανόντες το 2005 και πριν από αυτό το έτος) να προσέλθουν στο γραφείο της υπηρεσίας (Νεκροταφεία – Περιγιάλι) μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου 2015 για να προγραμματίσουν την εκταφή των οικείων τους (βάση της παρ. 2 του άρθρου 12 του Κανονισμού και της 402/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου).