GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προφυλακίστηκε ο άνδρας που βίασε ανήλικη στην Καβάλα - Βροχή οι καταγγελίες

-Βρέθηκε γενετικό του υλικό στο μαγιό της 12χρονης κοπέλας που υπέστη τον βιασμό -Πολίτες κατήγγειλαν μετά την σύλληψή του ότι τον είχαν...

-Βρέθηκε γενετικό του υλικό στο μαγιό της 12χρονης κοπέλας που υπέστη τον βιασμό
-Πολίτες κατήγγειλαν μετά την σύλληψή του ότι τον είχαν δει να προβαίνει σε ακόλαστες πράξεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 37χρονος που κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Λίγο  μετά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας του κατηγορουμένου με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν συμμετοχής του ανωτέρω σε ανάλογες βαρύτητας αξιόποινες πράξεις.

Ο 37χρονος συνελήφθη στις 14 Σεπτεμβρίου 2015 καθώς, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, στις 15 Ιουλίου είχε προσεγγίσει μια 12χρονη κοπέλα σε οργανωμένη παραλία και με τη χρήση σωματικής βίας, αφού την ακινητοποίησε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ο δράστης είχε συλληφθεί και στις 5 Σεπτεμβρίου 2015, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Ο δράστης το ίδιο μεσημέρι στην Καβάλα, επιχείρησε δημόσια σε παραλιακή περιοχή μπροστά σε κοπέλες να προβεί σε ακόλαστη πράξη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στις κοπέλες οι οποίες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Να σημειωθεί πως οι αστυνομικές αρχές διασταύρωσαν γενετικό υλικό που πήραν από το δράστη και είχαν πάρει παλιότερα από το μαγιό της ανήλικης κοπέλας, γεγονός που επιβεβαίωσε τις υποψίες τους ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Επίσης, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το όλο θέμα αρκετοί πολίτες επικοινώνησαν με το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας και ανέφεραν στις αστυνομικές αρχές ότι είχαν δει τον 37χρονο σε διάφορες συνοικίες της Καβάλας να προβαίνει σε ακόλαστες πράξεις σε δημόσιους χώρους.