GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πέταξαν φόλες στην ορεινή Ξάνθη και σκοτώθηκαν ζώα – Κρούει τον κώδωνα ο Κυνηγετικός

-Άγνωστοι έριξαν φόλες στις περιοχές Πίλημα _ Μάκακλαρ – Τσαλ και θανάτωσαν ζώα  Φόλες στην ορεινή Ξάνθη πέταξαν άγνωστοι – ή άγνωστος...

-Άγνωστοι έριξαν φόλες στις περιοχές Πίλημα _ Μάκακλαρ – Τσαλ και θανάτωσαν ζώα 

Φόλες στην ορεινή Ξάνθη πέταξαν άγνωστοι – ή άγνωστος – μέχρι στιγμής δράστες με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ζώα που βρίσκονταν στην περιοχή. 

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης, που εξέδωσε ανακοίνωση προς τα μέλη του ώστε να είναι προσεκτικοί όταν κινούνται στις εν λόγω περιοχές για πιθανέ φόλες που θα μπορούσαν να στοιχίσουν την ζωή στους σκύλους τους. 

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου, κ. Σερραίος Λοΐζος, ένας βοσκός από την περιοχή αντίκρισε νεκρά τα δικά του ζώα, που διατηρεί για την φύλαξη του κοπαδιού του, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί και να ενημερώσει και τους κυνηγούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στις εν λόγω περιοχές. 

“Κάποιοι ασυνείδητοι έβαλαν φόλες από τους πρόποδες του Τσαλ μέχρι και την Χρύσα. Είχαμε ήδη κάποια θλιβερά περιστατικά και για αυτό λέμε και στα μέλη μας να προσέχουν” εξηγεί ο ίδιος, τονίζοντας πως “έχω υποχρέωση να ενημερώσω τα μέλη του Συλλόγου για να είναι προσεκτικοί. Δεν μπορεί να έχεις ένα σκυλί, να το μεγαλώνεις από κουτάβι, να το φροντίζεις, να το αγαπάς και να το χάνεις με τέτοιο τρόπο, βάναυσο και βάρβαρο”. 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου 
Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας ότι μετά από καταγγελίες που δεχθήκαμε θανατώθηκαν σκύλοι από φόλες στις περιοχές Πίλημα – Μάκακλαρ – Τσαλ. Εφιστούμε την προσοχή σας