GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νέα ενδοσκοπικά μηχανήματα στο Νοσοκομείο Ξάνθης – Παραμένουν τα παλιά ως εφεδρικά

Την απόκτηση νέων ενδοσκοπικών μηχανημάτων ανακοίνωσε την Πέμπτη η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, ζητώντας από το προσωπικό πο...

Την απόκτηση νέων ενδοσκοπικών μηχανημάτων ανακοίνωσε την Πέμπτη η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, ζητώντας από το προσωπικό που θα τα χρησιμοποιεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, λόγω του υψηλού κόστους αντικατάστασής τους. 

Πρόκειται για ένα πλήρες σετ ενδοσκοπικών μηχανημάτων που θα λύσει αρκετά προβλήματα στην λειτουργία του Νοσοκομείου, προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα τα υφιστάμενα μηχανήματα θα παραμείνουν στον χώρο και θα αξιοποιούνται εφεδρικά.  

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου 
Κάνουμε γνωστό αλλά και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, έχοντας της συνδρομή του Διοικητικού Συμβουλίου, με έγκαιρο προγραμματισμό και ενέργειες που ξεκίνησαν προ εξαμήνου, κατάφερε στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία για τη χώρα να αποκτήσει ένα πλήρες καινουργιές  (brand new) σετ ενδοσκοπικών μηχανημάτων (γαστροσκόπιο, κολονοσκόπιο) υψηλής ευκρίνειας και σύγχρονης τεχνολογίας που συναντάται σε μεγάλα αντίστοιχα διαγνωστικά κέντρα, με συνέπεια να εξοπλιστεί και ο τομέας αυτός του Νοσοκομείου.

Αυτονόητο είναι ότι τα υφιστάμενα ενδοσκοπικά μηχανήματα θα χρησιμοποιούνται ως εφεδρικά.

Παρακαλούμε  το Προσωπικό που θα χρησιμοποιεί (άμεσα ή έμμεσα)  τα μηχανήματα αυτά, να επιδεικνύει σε μόνιμη βάση την ανάλογη ευαισθησία  και προσοχή  (φύλαξη, καθαριότητα, συντήρηση κλπ)  στη χρήση αυτών, έτσι ώστε να αξιοποιηθούν κατά τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, με συνέπεια και προς όφελος των ασθενών, τόσο για προληπτικούς όσο και για θεραπευτικούς λόγους.

Επειδή η χρηματοδότηση είναι από εθνικούς πόρους, συνεκτιμώντας και τις τρέχουσες συνθήκες που συνηγορούν στη δυσκολία αντικατάστασής του στο προσεχές μέλλον , παράκληση να γίνει σεβαστή η αγορά αυτή που προέρχεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού.  
Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ξάνθης
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΧΟΥ