GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Λαβώθηκε» η ΝΔ στην Θράκη – Έχασε Κοντό και Στυλιανίδη και έμεινε μόνο με Δημοσχάκη

-Σάρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην μειονότητα για ακόμη μια φορά, ενώ μια έδρα στην Κομοτηνή πήγε στο Ποτάμι  Λαβωμένη βγήκε η Νέα Δημοκρατία στη...

-Σάρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην μειονότητα για ακόμη μια φορά, ενώ μια έδρα στην Κομοτηνή πήγε στο Ποτάμι 

Λαβωμένη βγήκε η Νέα Δημοκρατία στην Θράκη από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, μιας και δεν κατάφερε να εκλέξει πάνω από έναν Βουλευτή στους τρεις Νομούς της περιοχής. 

Παρά το γεγονός πως τα τοπικά στελέχη του κόμματος εξέφραζαν την αισιοδοξία τους όχι απλώς για την διατήρηση των βουλευτικών εδρών που κατείχε η ΝΔ στην Θράκη αλλά και για την αύξησή τους, τελικά η κάλπη τους διέψευσε με δύο πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος στην περιοχή, με συνεχή παρουσία στο ελληνικό Κοινοβούλια από τα έδρανα του κόμματος, να μένουν εκτός Βουλής. 

Πρόκειται για τον κ. Αλέξανδρο Κοντό και τον κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, που δεν κατάφεραν να μπουν στην Βουλή, με τον κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη από τον Έβρο να είναι πλέον ο μοναδικός Βουλευτής της ΝΔ στην Θράκη. 

Στην περίπτωση της Ξάνθης ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη από τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε καταλάβει και τις τρεις έδρες στον Νομό με τους κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Στάθη Γιαννακίδη και Γρηγόρη Στογιαννίδη, καταγράφοντας μάλιστα το υψηλότερο ποσοστό του πανελλαδικά μιας και άγγιξε το 50%, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Ροδόπη με τον κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη να χάνει την έδρα του Βουλευτή και τον ΣΥΡΙΖΑ να εκλέγει δύο Βουλευτές και μάλιστα και οι δύο από την μειονότητα, ήτοι οι Μουσταφά Μουσταφά και Καρα Γιουσούφ Αϊχάν. 

Στην περίπτωση του Έβρου αν και η ΝΔ έκοψε πρώτη το νήμα, εξέλεξε μόνο έναν Βουλευτή, δηλαδή τον επικεφαλής του τοπικού ψηφοδελτίου με τον ΣΥΡΙΖΑ αν και δεύτερο να καταλαμβάνει τις άλλες τρεις έδρες με τους Καϊσα Γεώργιο, Γκαρα Αναστασία και Ρίζο Δημήτρη.

Μήνυμα Δημοσχάκη
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όσους στήριξαν την Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά ως πρώτο στην λίστα υποψήφιο Βουλευτή Έβρου στις χθεσινές εκλογές. Δώσαμε έναν άνισο αγώνα με τον χρόνο και σε ένα «βομβαρδισμένο» πολιτικό τοπίο. Ο λαός του Έβρου έδωσε την ετυμηγορία του και είναι απόλυτα σεβαστή.

Είναι η δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα που επιλέγομαι να εκπροσωπήσω τον Νομό μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, οπότε η ευθύνη είναι μεγαλύτερη. Δεν έπαψα στιγμή, ακόμα και στην προεκλογική περίοδο, να προσπαθώ να προβάλλω τις αρετές των Εβριτών και να αναδεικνύω τα προβλήματα τους. Με την ίδια και ισχυρότερη θέληση θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τον Έβρο προκειμένου να αποτελέσει Πρότυπο Νομού, να μετεξελιχθεί σε Διαμετακομιστικό Κόμβο και να κυριαρχήσει η Πρόοδος και η Ανάπτυξη στον τόπο μας!