GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με Κουκουλόπουλο και Μαργαρίτη η κεντρική προεκλογική ομιλία ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στην Ξάνθη

-Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης Η κεντρική προεκλογική ομιλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ...

-Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης

Η κεντρική προεκλογική ομιλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) παρουσία του πρώην Υπουργό κ. Πάρι Κουκουλόπουλου και του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ κ. Θεόδωρου Μαργαρίτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στην Ξάνθη. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.00 σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης με τα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη να ανεβαίνουν στο βήμα εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της κάλπης τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε τοπικό. 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, φυσικά, και οι υποψήφιοι Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που απηύθυναν από έναν σύντομο χαιρετισμό. 

Στους συμβολισμούς που απορρέουν από την συνεργασία των κομμάτων που αποτελούν την Δημοκρατική Συμπαράταξη στάθηκε ο κ. Κουκουλόπουλος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, λέγοντας πως “δεν είναι ευκαιριακή η σύμπραξη, είναι μια γενναία απόφαση για να κάνουμε ένα πρώτο μεγάλο βήμα την Κυριακή. Η συνεργασία αυτή είναι ένα μήνυμα προς την κοινωνία ότι εμείς συνεργαζόμαστε και βλέπετε τις δημοσκοπήσεις να ανεβαίνουν γιατί ο κόσμος το τιμά αυτό, ανταποκρίνεται και δεν γυρνά την πλάτη”. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε πως ζητούμενο είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη να πάρει την τρίτη εντολή για να κάνει πράξει όλα όσα πρεσβεύει.  

Από την μεριά του κ. Μαργαρίτης, τόνισε μεταξύ άλλων πως “το γιατί φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση με τα μνημόνια είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση την οποία νομίζω εξαντλήσαμε και στις μεταξύ μας συζητήσεις. Η κρίση έφερε το μνημόνιο και όχι το μνημόνιο την κρίση. Μέσω ενός καταναλωτικού τρόπου ζωής, μιας συσσώρευσης που δημιουργήθηκε από το πελατειακό κράτος οδηγηθήκαμε στην ανάγκη για δανεισμό. Θα είχαμε όμως μικρότερο λογαριασμό να πληρώσουμε εάν το 2012 είχαμε συνεννοηθεί περισσότερες δυνάμεις”.