GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λουτσέσκου: «Αν και ήμασταν τυχεροί, αξίζαμε τη νίκη»

Το γεγονός ότι πράγματι η Ξάνθη στάθηκε τυχερή σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού παραδέχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά χαρακτήρισε δίκαι...

Το γεγονός ότι πράγματι η Ξάνθη στάθηκε τυχερή σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού παραδέχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του. 

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο. 

Ο τεχνικός της Ξάνθης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του στάθηκε τυχερή, ενώ υπερτόνισε τη σημασία που έχουν τα αποτελέσματα των τριών αγωνιστικών κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητο. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: 
«Πολύ σημαντική νίκη για μας κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Στο τέλος αξίζαμε τη νίκη, παρά το γεγονός ότι ήμασταν και τυχεροί. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Πιέσαμε πολύ καλά, αλλά χάσαμε κάποιες μπάλες στο κέντρο του γηπέδου ο Ατρόμητος κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτή τη αδυναμία με την ταχύτητα των Μαρσελίνιο και Ναπολεόνι. Ήταν έξοχη προσπάθεια του Φλίσκα στο α’ ημίχρονο που κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ. 

Στο β’ ημίχρονο έπρεπε να οπισθοχωρήσουμε για να αντέξουμε την πίεση του Ατρόμητου, αλλά καταφέραμε να σκοράρουμε. Τη στιγμή που κάναμε πίσω ήταν μια ασυνεννοησία με τον διαιτητή που δώσαμε μια ευκαιρία στον Ατρόμητο να σκοράρει. Τότε χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί ό,τι και να συμβεί. Μετά το γκολ μας για μερικά λεπτά υπήρξε πίεση λόγω κάποιων μεγάλων μπαλιών που μπορούσε να τις κερδίσει ο Λε Ταλέκ που ήταν πολύ καλός. 

Στο τελευταίο τέταρτο ελέγξαμε το παιχνίδι, επιστρέψαμε και ο Ατρόμητος προσπαθούσε να πιέσει μόνο με βαθιές μπαλιές. Σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού πρεσάραμε πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντική νίκη εκτός κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο Ατρόμητος που βρισκόταν μάλιστα στο μέγιστο βαθμό της αυτοπεποίθησης. 

Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Υπάρχουν ποιοτικοί ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και να βελτιωνόμαστε. Παίξαμε με τον ΠΑΟΚ που προερχόταν από ευρωπαϊκές νίκες, με την ΑΕΚ που ξέρετε τι παίκτες έχει. Εμείς μένουμε προσηλωμένοι στη νοοτροπία μας».