GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η κινητή ιατρική μονάδα της Περιφέρειας στην Ειδομένη – Βοήθεια στους μετανάστες

"Με κινητή ιατρική μονάδα συνδράμει η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. στην αντιμετώπιση των ιατρικών αναγκών μεταναστών στην Ειδομένη". ...

"Με κινητή ιατρική μονάδα συνδράμει η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. στην αντιμετώπιση των ιατρικών αναγκών μεταναστών στην Ειδομένη".

Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. στα πλαίσια της εκδήλωσης των αισθημάτων αλληλεγγύης, που εκφράζουν το σύνολο των πολιτών της, με απόφαση, του Περιφερειάρχη κ. Γεώργιου Παυλίδη παραχώρησε έως 31/12/2015 την χρήση σύγχρονης κινητής ιατρικής μονάδας ιδιοκτησίας της για την αντιμετώπιση των ιατρικών αναγκών των μεταναστών και προσφύγων που συσσωρεύονται στην Ελληνοσκοπιανή μεθόριο και ειδικά στην Ειδομένη. 

Η διαχείριση της μονάδας θα γίνει από την 4η Δ.Υ.Π.Ε. Μακεδονίας και Θράκης, του Υπουργείου Υγείας.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά: "Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. εκφράζοντας τα αισθήματα των πολιτών της και δείχνοντας ταυτόχρονα συμπαράσταση αλλά και συμμετοχή στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης, προχώρησε στην παραχώρηση της σύγχρονης ιατρικής μονάδας για τις ανάγκες των προσφύγων στην Ειδομένη. Η Ελλάδα, οι έλληνες, ακόμη και σε περίοδο κρίσης από το υστέρημά τους στέλνουν ακόμη ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς".