GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η απάντηση της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο στον Δήμο Ξάνθης με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δελτίο Τύπου για την ένταση που δημιούργησαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ λόγω της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στο Δήμο Ξάνθης, κατά τη συνεδρία...

Δελτίο Τύπου για την ένταση που δημιούργησαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ λόγω της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στο Δήμο Ξάνθης, κατά τη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για τους χώρους προβολής των κομμάτων, στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη, εξέδωσε η Τ.Ο. της Χ.Α. στην Ξάνθη. 

Σε αυτό αναφέρεται πως "η παρουσία μας και μόνο στη διακομματική του Δήμου Ξάνθης απωθεί τα αριστερά Συριζαίϊκα αφεντικά της ραγιαδοσύνης και της προδοσίας των ίδιων τους των συντρόφων, αλλά και τα πιστά μαντρόσκυλά τους, τους προδότες της ΑΝΤΑΡΣΥA που τους υπηρετούν από κοντά.

Η Χρυσή Αυγή, το μόνο δυναμικό, εθνικό και συμπαγές Ελληνικό κίνημα δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι τους, τη γνωστή αποτυχημένη θεωρία των δύο άκρων που αποτελεί το κύκνειο άσμα ενός σάπιου αριστερόστροφου πολιτικού συστήματος.

Την αθωότητά μας για τη δική σας λασπολογία θα αποδείξει η αντικειμενική και απόλυτη δικαιοσύνη. Τα αριστερά σας αμαρτήματα, να τα αναζητήσετε στις πυκνές σελίδες της ιστορίας".