GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ψυχρολουσία για την Ανδρέου η 3η θέση στο ψηφοδέλτιο – Έβαλε πλάτες στα δύσκολα της ΝΔ

-Η ίδια δήλωσε πως έμαθε ότι δεν θα είναι στην 2η θέση όταν η κα. Μπακογιάννη βρέθηκε στην Ξάνθη -Η υποψήφια της ΝΔ επί σειρά ετών βρί...

-Η ίδια δήλωσε πως έμαθε ότι δεν θα είναι στην 2η θέση όταν η κα. Μπακογιάννη βρέθηκε στην Ξάνθη
-Η υποψήφια της ΝΔ επί σειρά ετών βρίσκεται πιστή στο ραντεβού της με την κάλπη και δίνει τον αγώνα της 

Από την κα. Ντόρα Μπακογιάννη που βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην Ξάνθη ενημερώθηκε η υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία, επί σειρά ετών, κα Γεωργία Ανδρέου πως δεν θα είναι στην δεύτερη αλλά στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου στον Νομό. 

Αυτό δήλωσε η ίδια, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον Ξάνθη FM100, εξηγώντας πως πληροφορήθηκε τα... δυσάρεστα, το πρωί της Τρίτης κατά την διάρκεια της Γ.Σ. της ΝΟΔΕ που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο με την κα. Μπακογιάννη φυσικά να δίνει το παρών. Πρόκειται για είδηση ωστόσο που είχε ήδη διαρρεύσει εδώ και αρκετές ημέρες μιας και παρά το γεγονός ότι στις τελευταίες εκλογές η κα Ανδρέου είχε καταλάβει την δεύτερη θέση, τελικά δεύτερος στην λίστα του νέου ψηφοδελτίου τοποθετήθηκε ο κ. Ακήφογλου Μπιρόλ, μια κίνηση ωστόσο που δεν πέρασε ασχολίαστη. 

Τους ξελάσπωσε στα δύσκολα
Φιλοξενούμενη στην εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα, και μετά από σχετική ερώτηση, η κα Ανδρέου επιβεβαίωσε πως το 2009 – αλλά και κάθε φορά που το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας την χρειάστηκε – ήταν εκεί, βάζοντας πλάτες ενώ τόνισε πως υπάρχουν στελέχη που αυτό της το αναγνωρίζουν, τονίζοντας πως “ξελάσπωσε την ΝΔ στα δύσκολα”. 

“Το πόσο είναι επιλεκτική η μνήμη κάποιων δεν το γνωρίζω” ανέφερε η κα Ανδρέου, εξηγώντας ωστόσο πως για την ίδια δεν τίθεται θέμα προσωπικής αντιπαράθεσης με κάποιον από τους συνυποψηφίους της και πως προέχει η πατρίδα και το καλό της χώρας.  

“Η δικιά μου στάση διαχρονικά είναι μια, σε μια συγκεκριμένη διαδρομή, μη συντασσόμενη πάντα με τις επιταγές του τοπικού κατεστημένου και για αυτό μπορεί και να ενόχλησα μερικές φορές, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάω απέναντί μου μια στάση διαφορετική από το αναμενόμενο της προσπάθειας που εγώ καταβάλλω” τόνισε η ίδια, λέγοντας πως “περιμένεις μια θετική έκβαση όταν κάνεις μια τέτοια προσπάθεια, καταβάλλοντας χρόνο, οικονομίες από το μεροκάματο αλλά και με μια μεγάλη ταλαιπωρία. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως, αυτός ο δρόμος που επιλέγω μπορεί να είναι δύσκολος αλλά είναι συνεπής για μένα, είναι πάρα πολύ κουραστικός και πολλές φορές αναρωτιέμαι και η ίδια αν αξίζει το κόπο. Εάν τα βάλουμε άλλωστε στην ζυγαριά θα έλεγα ότι δεν αξίζει τον κόπο. Αλλά επειδή είμαι υπεύθυνη σαν άτομο, δεν μπορώ να μένω και αμέτοχη”. 

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που τις προκάλεσε η απόφαση να μην είναι η ίδια στην δεύτερη θέση, η κα Ανδρέου αρκέστηκε να πει πως “πάντα προέχει το καλό της πατρίδας μας και για αυτό τον λόγο συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο”.