GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκρυψε το κλεμμένο διαμάντι στο στομάχι της... καταπίνοντας το!

Η 39χρονη είχε κλέψει το διαμάντι αξίας 245.000 ευρώ από την Ταϊλάνδη Μέσα στο στομάχι της βρήκε την καλύτερη κρυψώνα για ένα διαμάντι...

Η 39χρονη είχε κλέψει το διαμάντι αξίας 245.000 ευρώ από την Ταϊλάνδη

Μέσα στο στομάχι της βρήκε την καλύτερη κρυψώνα για ένα διαμάντι μια γυναίκα από την Κίνα. Η 39χρονη Τζιανγκ Σουλιάν, προσπάθησε να βγάλει λαθραία το διαμάντι που έκλεψε από την 56η Έκθεση Πολύτιμων Λίθων & Κοσμημάτων της Μπανγκόκ, καταπίνοντας το.

Το διαμάντι αξίας 245.000 ευρώ εντοπίστηκε στο στομάχι της 39χρονης. Όταν η γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση αρνήθηκε την τροφή κι έπινε μόνο νερό, είπε η αστυνομία.

Της χορηγήθηκαν καθαρτικά αλλά έπειτα από τρεις ημέρες δεν κατάφερε να το αποβάλει. Σε αυτό το διάστημα το διαμάντι είχε μετακινηθεί από το στομάχι της στο παχύ έντερο.

Στη συνέχεια, οι γιατροί χρησιμοποίησαν κολονοσκόπιο για να αφαιρέσουν τον πολύτιμο λίθο με επιτυχία χθες το μεσημέρι.

Η Τζιανγκ μαζί με τον άνδρα που την συνόδευε, έναν επίσης Κινέζο, συνελήφθησαν την Πέμπτη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, Σουβαρναμπούμι, ενώ επιχειρούσαν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Η Τζιανγκ κρατείται κατηγορούμενη για κλοπή και αντιμετωπίζει τριετή ποινή κάθειρξης και την επιβολή προστίμου.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, ένας Κινέζος συνελήφθη στη Σρι Λάνκα έχοντας καταπιεί ένα διαμάντι που είχε κλέψει από έκθεση.

Την ίδια χρονιά, η αστυνομία της Νότιας Αφρικής συνέλαβε έναν άνδρα που επιχείρησε να εγκαταλείψει τη χώρα έχοντας καταπιεί...220 γυαλισμένα διαμάντια αξίας 2,3 εκατ δολαρίων, τα οποία είχε εντοπίσει ο σαρωτής σώματος της ασφάλειας του αεροδρομίου.