GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκρυψε μέσα στο Ι.Χ. του έναν μετανάστη – Χειροπέδες σε 39χρονο στον Έβρο

Σύλληψη διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν μη νόμιμο μετανάστη  Συνελήφθη την Πέμπτη (17-9-2015) τις πρώτες π...

Σύλληψη διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν μη νόμιμο μετανάστη 

Συνελήφθη την Πέμπτη (17-9-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Συρίας. 

Αναλυτικότερα, ο 39χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Εκεί, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους του FRONTEX, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο πίσω μέρος του οχήματος έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη, προωθώντας τον με αυτόν τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.  

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 900 δολαρίων Η.Π.Α. και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.  

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.