GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βροχή “καταρράκτης” με το καλημέρα.

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στην Ξάνθη η καταρρακτώδης βροχή που άρχισε χθες το βράδυ και συνεχίζετε με αμείωτο ρυθμό μέχρι και τώρα πρ...


Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στην Ξάνθη η καταρρακτώδης βροχή που άρχισε χθες το βράδυ και συνεχίζετε με αμείωτο ρυθμό μέχρι και τώρα προκαλώντας προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ξάνθης. 
Συγκεκριμένα με δυσκολία γίνετε η συγκοινωνία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ξάνθης Ίασμος Κομοτηνή μετά τον οικισμό των Κιμμερίων όταν ο ανατολικός χείμαρρος που περνάει πάνω από το οδόστρωμα στην έξοδο του οικισμού λόγω της έντονης και παρατεταμένης βροχόπτωσης μετέφερε λάσπη και πέτρες μεγάλου μεγέθους κλείνοντας προσωρινά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Με το πρώτο φώς σήμερα το πρωί συνεργεία από τον δήμο Ξάνθης την Περιφέρεια και με την βοήθεια της αστυνομίας απεγκλώβισαν οδηγούς και οχήματα αποκαθιστώντας σταδιακά την κυκλοφορία. Η δ/νση Αστυνομίας Ξάνθης έχει στο σημείο αυτοκίνητο με αστυνομικούς υπαλλήλους που βοηθούν για την καλή και απρόσκοπτη διέλευση των οχημάτων.
Αντίστοιχα προβλήματα και στο ορεινό οδικό δίκτυο προς Εχίνο σε δύο σημεία. Σταδιακά αποκαθίστανται τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν κατά κύριο λόγο από κατολισθήσεις λόγω του μεγάλου όγκου βροχής που έπεσε έως τώρα και εξακολουθεί να βρέχει με μεγάλη ένταση στην ορεινή Ξάνθη, στα Πομακοχώρια.
Εκτός δικτύου τέθηκε δίκτυο της ΔΕΗ σε μεγάλη περιοχή Βόρεια-ΒορειοΑνατολικά της πόλης της Ξάνθης λόγω του ότι έπιασε φωτιά στύλος της ΔΕΗ στο δίκτυο Μέσης Τάσης στην περιοχή του οικισμού στο Πίλημα.
Το δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων στην Ξάνθη άντεξε τον μεγάλο όγκο νερού αλλά έντονες οι διαμαρτυρίες του συνόλου των γονέων μαθητών του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Λυκείου Ξάνθης, όπου περισσότεροι από είκοσι γονείς και μαθητές έμειναν εγκλωβισμένοι για αρκετή ώρα στον δρόμο που οδηγεί σ’ αυτό λόγω της παράνομης στάθμευσης στο στενό οδόστρωμα ΙΧΕ οχημάτων του προσωπικού του  παρακείμενου Στρατιωτικού Νοσοκομείου κλείνοντας ουσιαστικά τον δρόμο.