GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απολογισμός των Γιορτών από την ΟΕΒΕΞ – Κριτική για το κόστος στα σουβλάκια

Στον απόηχο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης έχουμε πάρα πολλά θετικά να πούμε και ελάχιστα αρνητικά. Σαφώς, οι Γιορτές ήταν επιτυχημένες και η...

Στον απόηχο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης έχουμε πάρα πολλά θετικά να πούμε και ελάχιστα αρνητικά. Σαφώς, οι Γιορτές ήταν επιτυχημένες και η αύξηση των επισκεπτών από άλλες χρονιές ήταν αυτόδηλη αφού στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης γινόταν το αδιαχώρητο. 

Οφείλουμε ως Ο.Ε.Β.Ε. Νομού Ξάνθης να ευχαριστήσουμε τη Στέγη Πολιτισμού, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους υπαλλήλους της, τους πολιτιστικούς συλλόγους, όλους τους εθελοντές, τον Ερυθρό Σταυρό, την ομάδα «καπακομάνια» και φυσικά τους επαγγελματίες, οι οποίοι ήρθαν σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες για την άρτια εξυπηρέτησή τους(Καφέ-Μπαρ, Ταβέρνες-Εστιατόρια, Σνακ-Μπαρ, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία καθώς και τους οδηγούς Ταξί για την άψογη συμπεριφορά τους). Βέβαια, οι καιρικές συνθήκες ήταν σύμμαχοι, ώστε να μην εμποδίσουν τους χιλιάδες επισκέπτες να έρθουν στην πόλη μας, όπου και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα. 

Πρέπει και οφείλουμε να κρατήσουμε τον θεσμό των γιορτών Παλιάς Πόλης ως «κόρη οφθαλμών». Είναι υποχρέωσή μας για την επόμενη γενιά. Κανένας επισκέπτης δεν πρέπει να φύγει απογοητευμένος ή στενοχωρημένος από μια άσχημη συμπεριφορά. Ο θεσμός θέλουμε και είναι απαίτηση όλων μας, ως κληρονομιά της πόλης μας πλέον, να παραμείνει στην ακμή του και όχι να παρακμάζει, να  μην φθίνει και σ αυτό υποχρέωση έχουμε όλοι μας, ολόκληρη η πόλη και πρώτοι και καλύτεροι εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι και καταστηματάρχες του ως πρεσβευτές της πόλης της Ξάνθης, που ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες-τουρίστες. Ο βασικός σκοπός της δημιουργίας των Γιορτών επετεύχθη, καθώς η τόνωση της τοπικής οικονομίας ήταν άμεση και ευεργετική για μια πλειάδα επαγγελματιών που δούλεψε τούτες τις ημέρες. 

Πρέπει όμως να αναλογιστούμε όλοι μας ότι πιθανόν, να συγκαταλέγεται στα αρνητικά ότι το σουβλάκι των συλλόγων δηλαδή, ενώ έχει μάξιμουμ κόστος 0,50 λεπτά να πωλείται 1,50 ευρώ και μάλιστα σε πλαστικό πιατάκι, να μην μπούμε από τον καθαρά πολιτιστικό τρόπο σκέψης στον άκρατο επαγγελματισμό. 

Η Ξάνθη είναι μια πόλη ζωντανή και αυτό πρέπει να το διαδώσουμε σε όλη την γειτονιά μας, όχι μόνον κατά την διάρκεια των θεσμών-γιορτών Παλιάς Πόλης και του Καρναβαλιού, αλλά και καθ όλη την υπόλοιπη διάρκεια του έτους, η Ξάνθη μπορεί, έχει την δυνατότητα να γίνει το κέντρο προορισμού όλων των Βαλκανίων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φ.ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ                                                                  ΜΑΡΙΑ Σ. ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ