GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανοίκιαστα τα μισά σπίτια στην Κομοτηνή - Σταδιακά η προσέλευση των φοιτητών του ΔΠΘ

Περισσότερα από τα μισά σπίτια που διατίθενται προς ενοικίαση στη Ροδόπη παραμένουν στα αζήτητα, παρά το γεγονός πως η πόλη χαρακτηρίζετ...

Περισσότερα από τα μισά σπίτια που διατίθενται προς ενοικίαση στη Ροδόπη παραμένουν στα αζήτητα, παρά το γεγονός πως η πόλη χαρακτηρίζεται ως η φοιτητούπολη της Θράκης. 

«Είναι τεράστια η προσφορά και χαμηλή η ζήτηση» δηλώνει  η πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ακινήτων κα Χρύσα Κυριακούση.

Αιτία η σταδιακή και μεμονωμένη προσέλευση των φοιτητών στη Ροδόπη λόγω της ηλεκτρονικής υποβολής της εγγραφής τους στις Σχολές και στα Τμήματα του Δ.Π.Θ.

Αποτέλεσμα η χαμηλή πτώση των τιμών των ενοικίων, καθώς νεόδμητα σπίτια διατίθενται με 250-260 ευρώ και οι παλιές κατοικίες προς 200 ευρώ το μήνα. «Γονείς και φοιτητές θέλουν να κερδίσουν ακόμη και 2 με 3 μήνες με αποτέλεσμα να έρχονται με καθυστερημένη προσέλευση στην Κομοτηνή» δηλώνει η κα Κυριακούση, στην ΕΡΑ Κομοτηνής

Οι ιδιοκτήτες καλούνται αρκετά συχνά να αντιμετωπίσουν και «δύσκολες» καταστάσεις, λόγω φθορών που εντοπίζουν, όταν οι ενοικιαστές παραδίδουν τα σπίτια στους ιδιοκτήτες. Σύνηθες φαινόμενο τα ξηλωμένα παράθυρα, τα χαλασμένα καζανάκια, οι σπασμένες λεκάνες, οι θερμοσίφωνες με βλάβη και αρκετά συχνά απλήρωτα 3 και 4 ενοίκια.