GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αλλαγές Αντιδημάρχων στον Δήμο Τοπείρου - Παραιτήθηκαν 2, ορίστηκαν 2 νέοι!

Έφυγαν  Θεοδωρακάκη,  Γιουβαντζίκ ήρθαν Κουραμίδης και  Κοτόπουλος Στην αντικατάσταση δύο Αντιδημάρχων του προχώρησε το πρωί της Τρίτη...

Έφυγαν  Θεοδωρακάκη,  Γιουβαντζίκ ήρθαν Κουραμίδης και  Κοτόπουλος

Στην αντικατάσταση δύο Αντιδημάρχων του προχώρησε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Τοπείρου, κ. Θωμάς Μίχογλου, ανανεώνοντας τα πρόσωπα που καταλαμβάνουν θέσεις διοίκησης στον Δήμο. 

Πιο συγκεκριμένα, οι μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχοι κα. Ειρήνη Θεοδωρακάκη και Κωνσταντίνος Γιουβαντζίκ, σε συνεννόηση πάντα με τον ίδιο τον Δήμαρχο, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν δεκτές – στην συνέχεια – από τον ίδιο τον κ. Μίχογλου. Πρόκειται για ενέργεια που στόχο έχει την ανανέωση των προσώπων στον Δήμο Τοπείρου και σύμφωνα με τον ίδιο τον Δήμαρχο αποτελεί σχεδιασμό του ιδίου, ήδη από την αρχή της θητείας του ώστε να αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα του συνδυασμού του σε θέσεις Διοίκησης στον Δήμο. 

Ακολούθως και μετά την αποδοχή των δύο παραιτήσεων ο Δήμαρχος προχώρησε στον ορισμό 2 νέων Αντιδημάρχων ήτοι του κ. Κουραμίδη Στέργιου και του κ. Κοτόπουλου Χρυσόστομου. Ο πρώτος αναλαμβάνει τον συντονισμό και επίβλεψη του έργου της Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία µε τους συναρμόδιους φορείς, την εποπτεία Προσωπικού και λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας, την καθαριότητα οδών, πλατειών και κοινοχρήστων χώρων καθώς και αρμοδιότητες σχετικές με την χορήγηση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων. 

Ο δεύτερος, θα ασχολείται με θέματα κυρίως οικονομικά και διοικητικά όπως η εποπτεία του προσωπικού και η εύρυθμη λειτουργίας των Διοικητικών Υπηρεσιών καθώς και η λειτουργία των Οικονομικών Υπηρεσιών.