GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα Σχολεία της Κομοτηνής - Αγιασμός από τον Μητροπολίτη (+ΦΩΤΟ)

Ο Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς στην Κομοτηνή Το πρώτο κουδούνι για φέτος χτύπησε το πρωί της Παρασκευής στα Σχολεία της Κομοτηνή...

Ο Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς στην Κομοτηνή

Το πρώτο κουδούνι για φέτος χτύπησε το πρωί της Παρασκευής στα Σχολεία της Κομοτηνής, όπως άλλωστε και σε ολόκληρη την χώρα, με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής να τελεί την ακολουθία του αγιασμού. 

Ο κ. Παντελεήμων με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων, βρέθηκε σε δύο Δημοτικά και άπαντα τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης ενώ απηύθυνε εγκάρδιο μήνυμα συμπαράστασης της τοπικής Εκκλησία και του ίδιου προσωπικά στον αγώνα, τις αγωνίες και τον κόπο των νέων για την κατάκτηση της γνώσης.  

Τι αναφέρει η Μητρόπολη
Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας καί Κομοτηνῆς κ. Παντελεήμων ἐτέλεσε σήμερα τό πρωΐ, 11η Σεπτεμβρίου, τήν ἀκολουθίαν τοῦ ἁγιασμοῦ, μέ τήν εὐκαιρίαν τῆς ἐνάρξεως τῶν μαθημάτων, εἰς δύο Δημοτικά καί ἅπαντα τά Σχολεῖα τῆς Δευτεροβαθμίου Ἐκπαιδεύσεως τῆς πόλεως τῆς Κομοτηνῆς, ἐνῶ ἀπηύθυνε ἐγκάρδιο μήνυμα συμπαράστασης τῆς τοπικῆς Ἐκκλησίας καί τοῦ ἰδίου προσωπικῶς εἰς τόν ἀγῶνα, τίς ἀγωνίες καί τόν κόπον τῶν νέων γιά τήν κατάκτησιν τῆς γνώσεως.