GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξιχνιάστηκαν 2 διαρρήξεις σε οικίες της Αλεξανδρούπολης

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές    Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρ...

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές   

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 2 διαρρήξεις, τετελεσμένη και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε οικίες, την Παρασκευή (11-9-2015) το βράδυ, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
  
Συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.  

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι, όπως προέκυψε, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία, στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε οικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. 

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, μέρος από το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.