GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθη άντρας που επιτέθηκε σε 13χρονη στην Καβάλα

Έναν 37χρονο από την Καβάλα συνέλαβε η αστυνομία, μετά από ταυτοποίηση στοιχείων και αξιοποίηση μαρτυριών, για την επίθεση σε βάρος 13χρ...

Έναν 37χρονο από την Καβάλα συνέλαβε η αστυνομία, μετά από ταυτοποίηση στοιχείων και αξιοποίηση μαρτυριών, για την επίθεση σε βάρος 13χρονου κοριτσιού στις 15 Ιουλίου 2015 στην παραθαλάσσια περιοχή Κακόπλακα Καλαμίτσας Καβάλας. 

Η αστυνομία οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο άτομο από άλλη υπόθεση, για την οποία καταδικάστηκε από το αυτόφωρο για προσβολή δημοσίας αιδούς. 

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή, καθώς η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Η 13χρονη επέστρεφε από το μπάνιο της μαζί με άλλα παιδιά όταν της επιτέθηκε, τότε, ο φερόμενος ως δράστης. Η παρουσία και άλλων παιδιών αλλά και η αντίδραση της ανήλικης φαίνεται πως επέτρεψαν τότε τα χειρότερα, ωστόσο ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ οι Αρχές δεν κατάφεραν τότε να τον εντοπίσουν. 

Σύμφωνα με τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τελικώς, ο φερόμενος ως δράστης, συνελήφθη για την εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση και έτσι οι Αστυνομικοί κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο γύρω από την επίθεση που είχε δεχθεί η 13χρονη.