GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θάσο και Χαλκιδική επιλέγουν οι Έλληνες για Δεκαπενταύγουστο

Αγαπημένοι προορισμοί των Ελλήνων για τον Δεκαπενταύγουστο είναι για φέτος η Χαλκιδική και η Θάσος, σύμφωνα με έρευνα της Trivago. Α...


Αγαπημένοι προορισμοί των Ελλήνων για τον Δεκαπενταύγουστο είναι για φέτος η Χαλκιδική και η Θάσος, σύμφωνα με έρευνα της Trivago.


Αρκετές διαφορές παρουσιάζουν οι προορισμοί που επέλεξαν για τον φετινό Δεκαπενταύγουστο οι Έλληνες, σε σύγκριση με τις περσινές, σύμφωνα με έρευνα της Trivago.

Πρωτιά για τη Χαλκιδική σημειώνεται φέτος, εκτοπίζοντας την Πάργα που καταλάμβανε πέρυσι τη θέση αυτή, η οποία ωστόσο παραμένει μεταξύ των κορυφαίων προορισμών. Υψηλότερα στις προτιμήσεις των Ελλήνων είναι φέτος και η Θάσος, η οποία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Τα νησιά του Ιονίου φαίνεται να προτιμώνται περισσότερο συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι, αφού φέτος είναι ψηλά στις προτιμήσεις η Λευκάδα και η Ζάκυνθος, ενώ την εμφάνισή της στους είκοσι δημοφιλέστερους προορισμούς κάνει φέτος και η Κεφαλονιά. Τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού, παραμένουν αγαπημένοι προορισμοί και αυτή τη χρονιά.

Τα Χανιά παραμένουν σταθερά μεταξύ των δημοφιλέστερων επιλογών των Ελλήνων, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος.
ΠΗΓΗ:Voria.gr