GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το κάνουν 8 στα 10 ζευγάρια και δεν χρειάζεται... προφυλακτικό!

Μια νέα μελέτη υποστηρίζει ότι περισσότερο από το 80% των Αμερικανών που βρίσκονται σε ερωτικές σχέσεις επιδίδεται σε... “sexting”, ή αλλι...

Μια νέα μελέτη υποστηρίζει ότι περισσότερο από το 80% των Αμερικανών που βρίσκονται σε ερωτικές σχέσεις επιδίδεται σε... “sexting”, ή αλλιώς, την ανταλλαγή μηνυμάτων με ερωτικό/σεξουαλικό περιεχόμενο στο κινητό τους τηλέφωνο.

Η επικεφαλής της έρευνας, Emily Stasko από το πανεπιστήμιο Drexel, δήλωσε ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί η διερεύνηση του ρόλου που παίζει το sexting στην σύγχρονη ερωτική συμπεριφορά των ζευγαριών και στις σεξουαλικές σχέσεις.

Οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 870 συμμετεχόντων ηλικίας 18-82 ετών, όπου οι περισσότερες (οριακά) ήταν γυναίκες.

Διαπίστωσαν ότι Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 88% των συμμετεχόντων ανέφερε ότι έχει κάνει sexting τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του και το 82% ότι το έχει κάνει μέσα στο περασμένο έτος.

Σχεδόν το 75% είπε ότι έχει κάνει sexting στο πλαίσιο μιας σταθερής ερωτικής σχέσης και το 43% στο πλαίσιο μιας πιο... ελεύθερης σχέσης/περιστασιακής σχέσης.

Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι μεγαλύτερα επίπεδα sexting συσχετίστηκαν με μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση, ειδικά για εκείνους που είναι σε σταθερή σχέση.