GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θρίλερ με ιπτάμενο αντικείμενο που έπεσε στη Γη (+ΦΩΤΟ)

Ώρες αγωνίας και αναστάτωσης για τους κατοίκους στο Bridgewater από το μυστηριώδες αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό και δημιούργησε ...

Ώρες αγωνίας και αναστάτωσης για τους κατοίκους στο Bridgewater από το μυστηριώδες αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό και δημιούργησε κρατήρα έξι μέτρων.

Όταν έψαξαν στο σημείο, έμειναν με το στόμα ανοιχτό από τα ευρήματα. Εντόπισαν τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος και μεταλλικά θραύσματα. 

Ορισμένοι ισχυρίζονταν ότι πρόκειται για συντρίμμια ελικοπτέρου και άλλοι επέμεναν ότι πρόκειται για μετεωρίτη ή ακόμα και UFO. 

Το μυστήριο λύθηκε, με το αντικείμενο τελικά να αποτελεί μέρος πειράματος με αλεξίπτωτο που πήγε στραβά. 

"Το αλεξίπτωτο ζυγίζει περίπου έναν τόνο και ταξίδευε με ταχύτητα 555,6 χιλιομέτρων ανά ώρα. Ενώ δεν υπήρξε έκρηξη, έκανε μεγάλο θόρυβο όταν χτύπησε στο χώμα. 

Το πήραμε στο ελικόπτερο και το αφήσαμε από ύψος 9.000 ποδιών. Λόγω βλάβης δεν άνοιξε και προσγειώθηκε 200 περίπου μέτρα μακριά από την εταιρεία", σημείωσε ο Αυστραλός Ralph Hamilton-Presgrave. 

Υποστηρίζει ότι η δοκιμή είχε εγκριθεί από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας και δεν έθετε σε κίνδυνο κανέναν. "Σκοτώσαμε όμως ένα ποντίκι, οπότε υπήρχε ένα θύμα", σημείωσε.