GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Ξάνθη η Εθνική για το Τουρνουά - Πρίντεζης: «Θα δείξουμε την αγωνιστική μας φιλοσοφία»

Στην Ξάνθη βρίσκεται ήδη η αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει του τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη της Θράκης το ερχόμενο τριήμερο, μ...

Στην Ξάνθη βρίσκεται ήδη η αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει του τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη της Θράκης το ερχόμενο τριήμερο, με τον Γιώργο Πρίντεζη να δηλώνει πως η ομάδα είναι πανέτοιμη. 

Σύμφωνα με το διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού οι παίκτες είναι έτοιμοι να δείξουν στα ματς με Τσεχία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Ρωσία την αγωνιστική διάθεση και τη νέα φιλοσοφία που επικρατεί στην εθνική. 

Η αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης με 14 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Βασίλη Σπανούλη, καθώς χθες «κόπηκε» ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο της προετοιμασίας στον οποίο δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στη φυσική κατάσταση. Στα παιχνίδια που θα δώσουμε στη Ξάνθη θα πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε κάποια πράγματα και στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι προπονητές εντόπισαν κι από τα πρώτα φιλικά, έστω κι αν ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, κάποια σημεία στα οποία επιμείναμε και δουλέψαμε περισσότερο.

Τώρα, που όλοι νιώθουμε και λιγότερο 'σφιγμένοι' από τις δυνατές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, θα πρέπει να αρχίσουμε να τα εμφανίζουμε με μεγαλύτερη συνέπεια, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προχωράμε ένα βήμα κάθε φορά και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στη Ξάνθη στοιχεία από την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας και τη φιλοσοφία που θα έχουμε στο παιχνίδι μας».