GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το βάρος στην τακτική για την SKODA Ξάνθη πριν το φιλικό - Την άλλη Κυριακή στην Τούμπα

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση στις σημερινές ασκήσεις, το βάρος έπεσε στην τακτική για την SKODA ΞΑΝΘΗ.  Μία μέρα πριν το τελευτα...

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση στις σημερινές ασκήσεις, το βάρος έπεσε στην τακτική για την SKODA ΞΑΝΘΗ. 

Μία μέρα πριν το τελευταίο φιλικό της ξανθιώτικης ομάδας πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε το βάρος στην τακτική. 

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ομάδες και στη συνέχεια αγωνίστηκαν σε παιχνίδια μικρών χώρων. Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και στα τελειώματα φάσεων.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος Κρίστοφερ εντάχθηκε στη νέα του ομάδα ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Κυριακή 23 Αυγούστου η πρεμιέρα
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των πρώτων δύο αγωνιστικών του πρωταθλήματος Superleague 2015-16. Η SKODA ΞΑΝΘΗ στην πρεμιέρα θα αγωνιστεί στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μία αναμέτρηση που ορίστηκε να ξεκινήσει στις 19:15 την Κυριακή 23 Αυγούστου. Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής η SKODA ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο γήπεδό της το Σάββατο 29 Αυγούστου και ώρα 21:30.

Τα εισιτήρια του φιλικού
Η γενική είσοδος για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδς με αντίπαλο τον Πανθρακικό (18:45) είναι 8 €. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια έξω από τις Θύρες του γηπέδου της SKODA ΞΑΝΘΗ από τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής.