GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκλεισε η μεταγραφική βόμβα της SKODA Ξάνθη - Ανακοινώθηκε και επισήμως ο Κρίστοφερ (+VIDEO)

Ο Κρίστοφερ Λάμπερτ Αλμέιδα Γκόμες, που πήρε το όνομά του από τον γνωστό ηθοποιό, έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης. Το προφ...

Ο Κρίστοφερ Λάμπερτ Αλμέιδα Γκόμες, που πήρε το όνομά του από τον γνωστό ηθοποιό, έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης. Το προφίλ του 20χρονου μεσοεπιθετικού. 

Eνα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έκλεισε η Ξάνθη, όπως ανακοινώθηκε και επισήμως την Πέμπτη. Πρόκειται για τον 20χρονο Βραζιλιάνο μέσο Κρίστοφερ, έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη. 

Ο Κρίστοφερ Λάμπερτ Αλμέιντα Γκόμες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ή απλά Κρίστοφερ όπως είναι στη Βραζιλία γνωστός ανήκει στην Κ20 ομάδα της "βερντάο". Ωστόσο το ταλέντο του αναγνωρίστηκε νωρίς και έφτασε να προπονείται το τελευταίο διάστημα μα την πρώτη ομάδα.

Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Κυπέλλου του Σάο Πάουλο (στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία), σημειώνοντας πέντε γκολ. Η Παλμέιρας κι ο τεχνικός αυτής, Οσβάλντο ντε Ολιβέιρα, άναψαν το πράσινο φως, προκειμένου ο Κρίστοφερ να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει με τη Ξάνθη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Almeida Gomes Christopher.



Παρουσίαση και Συνέντευξη Τύπου
Η Π.Α.Ε SKODA ΞΑΝΘΗ την Τρίτη 18 Αυγούστου και ώρα 11:15 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου των αθλητικών της εγκαταστάσεων "Le Chalet", θα παρουσιάσει τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και τις εμφανίσεις της νέας σαιζόν.

Στις 12 η ώρα και στον ίδιο χώρο, ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.