GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σαμοθράκη: Μαγεία ανάμεσα σε καταρράκτες, πύργους και γαλαζοπράσινα νερά

Είναι σίγουρα δημοφιλής προορισμός στην Ελλάδα, αλλά αν είστε από αυτούς που δεν τον έχουν επισκεφθεί ακόμα, να το προγραμματίσετε άμεσα...

Είναι σίγουρα δημοφιλής προορισμός στην Ελλάδα, αλλά αν είστε από αυτούς που δεν τον έχουν επισκεφθεί ακόμα, να το προγραμματίσετε άμεσα!

Όσοι ξέρουν καλά την Σαμοθράκη μιλούν για έναν μικρό παράδεισο με καταρράκτες, λίμνες, παραδοσιακούς οικισμούς, κάστρα και φυσικά μαγευτικές ακρογιαλιές!

Στο νησί πηγαίνεις από την Αλεξανδρούπολη με πλοίο. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα ψηλά και απότομα βουνά με την πλούσια βλάστηση, τα ρέματα με τους καταρράκτες που τα ονομάζουν βάθρες και τα μνημεία που «μιλούν» από μόνα τους του για την πλούσια ιστορία του νησιού.

Στο νησί που βρέθηκε το 1863 η Νίκης της Σαμοθράκης και που εκτίθεται στον Λούβρο, πρέπει να επισκεφθείτε το Ιερό των Μεγάλων Θεών, το Αρσινόειον αλλά και τους Πύργους των Γατελούζων.

Οι βάθρες, όπως γράψαμε και προηγουμένως, είναι φυσικές πισίνες που δημιουργούνται από τα ρυάκια. Οι πιο γνωστές είναι αυτές του ποταμού Τσιβδογιάννη. Ο πιο ψηλός καταρράκτης είναι αυτός του Κλείδωση και έχει ύψος 35 μέτρα!

Η Παχιά Άμμος, ο Βάτος και ο Κήπος είναι οι παραλίες που σας περιμένουν για να απολαύσετε το μπάνιο σας την περίοδο του καλοκαιριού στα γαλαζοπράσινα νερά τους!