GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Άγιος Βασίλης πτώχευσε γιατί δεν μπορεί να πληρώσει τους φόρους του

Χρωστάει στην Εφορία περίπου 200.000 ευρώ Καταραμένη κρίση: ακόμη και ο Άγιος Βασίλης κήρυξε πτώχευση καθώς δεν μπορεί να πληρώσει του...

Χρωστάει στην Εφορία περίπου 200.000 ευρώ

Καταραμένη κρίση: ακόμη και ο Άγιος Βασίλης κήρυξε πτώχευση καθώς δεν μπορεί να πληρώσει τους φόρους του. To γραφείο του Άγιου Βασίλη στην Φινλανδία κατέβασε ρολά απολύοντας 20 εργαζόμενους σε αυτό αφού δε μπόρεσε να καταβάλει τους φόρους που όφειλε στο κράτος.

Τα χρέη του Αγίου Βασίλη στην Εφορία αγγίζουν τις 200.000 ευρώ έπειτα από μία μεγάλη πτώση που καταγράφθηκε στον αριθμό των επισκεπτών από την Ρωσία –καθώς η χώρα πλήττεται από την ύφεση– οι οποίοι αποτελούσαν τους καλύτερους πελάτες του γραφείου.

«Έχουμε μία ακόμη εβδομάδα να βρούμε τα χρήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Γιάρμο Καρινιέμι, η επιχείρηση του οποίου προσφέρει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί κανείς με τον Άγιο Βασίλη έναντι αντιτίμου.

Το Γραφείο του Άγιου Βασίλη, μία από τις πολλές επιχειρήσεις στη Λαπωνία με θέμα τον αγαπημένο άγιο των παιδιών, το επισκέφθηκαν τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι πέρυσι και είχε έσοδα σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τουρίστες από την Ιαπωνία πήραν πλέον την θέση των Ρώσων ως οι καλύτεροι πελάτες, καθώς οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα για το ρόλο που διαδραμάτισε η Ρωσία στην ουκρανική κρίση και η μεγάλη πτώση στις τιμές του πετρελαίου έχουν πλήξει την οικονομία της Ρωσίας.