GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νταλίκα με 14 μετανάστες στην Ξάνθη – Εντοπίστηκε ανάμεσα σε Κουτσό και Νέα Κεσσάνη

14 μετανάστες μέσα στην νταλίκα -Σύλληψη διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 14 μη νόμιμους μετανάστες -Ισχυριζόταν ...

14 μετανάστες μέσα στην νταλίκα
-Σύλληψη διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 14 μη νόμιμους μετανάστες
-Ισχυριζόταν ότι δεν ήξερε πως ήταν πάνω στην νταλίκα του οι μετανάστες

Μια νταλίκα που μετέφερε 14 μη νόμιμους μετανάστες εντόπισαν το βράδυ της Παρασκευής οι Αστυνομικοί στην Ξάνθη. 

Πρόκειται για μια νταλίκα την οποία οδηγούσε ένας 36χρονος, αλλοδαπός υπήκοος  FYROM, που μετέφερε παράνομα τους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας. Το Ι.Χ. φορτηγό εντοπίστηκε κοντά σε ένα βενζινάδικο ανάμεσα στο Κουτσό και την Ν. Κεσσάνη, στην Εθνική Οδό Ξάνθης-Κομοτηνής.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά εντοπίστηκε ένας μετανάστης ο οποίος είχε προμηθευτεί νερά να τα πετά πάνω στην νταλίκα. Η εικόνα προκάλεσε απορίες ενώ ένας Αστυνομικός που βρισκόταν στην περιοχή, εκτός υπηρεσίες, ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία και έσπευσε στο σημείο.

Από τον έλεγχο των Αστυνομικών προέκυψε ότι μέσα στην νταλίκα, με πινακίδες FYROM, βρίσκονταν οι μετανάστες ενώ κατασχέθηκε και το κινητό τηλέφωνο του οδηγού. Ο ίδιος βέβαια φαίνεται πως ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε (!) πως οι μετανάστες βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό του, ωστόσο πλέον είναι αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη μιας και η υπόθεση οδηγήθηκε αρμοδίως στην Εισαγγελία. 

Τι αναφέρει η Αστυνομία  
Συνελήφθη την Παρασκευή (31-7-2015) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (ύψος οικισμού Κεσσάνης), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος FYROM, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.  

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκού μετά ρυμουλκούμενου), με πινακίδες FYROM, που οδηγούσε ο 36χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες. 

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.