GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μήνυμα Παυλίδη για τα πύρινα μέτωπα στην ΑΜΘ - «Όλοι μαζί να προστατεύσουμε τα δάση»

Με αφορμή την εκδήλωση τεσσάρων (4) δασικών πυρκαγιών μέσα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο, 8 & 9 Αυγούστου 2015 και την κατάσβεσή τους...

Με αφορμή την εκδήλωση τεσσάρων (4) δασικών πυρκαγιών μέσα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο, 8 & 9 Αυγούστου 2015 και την κατάσβεσή τους  από την συντονισμένη προσπάθεια όλων των Αρχών και ιδιαίτερα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας όχι απλώς να είμαστε προσεκτικοί αλλά οι ίδιοι να προστατεύσουμε τα δάση μας στο κρίσιμο και επικίνδυνο χρονικό διάστημα του Αυγούστου.

Δημόσια ο Περιφερειάρχης ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Αναστάσιο Μαυρόπουλο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε Περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, την Πολιτική Προστασία, τους συνεργάτες της Περιφέρειας, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους Δημάρχους, τους χειριστές των εναέριων μέσων και μηχανημάτων και ιδιαίτερα όλους τους συμπολίτες μας για την σημαντικότατη βοήθειά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ