GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ικανοποιημένος από την ισοπαλία με την ΑΕΚ ο Λουτσέσκου - «Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες»

Ικανοποιημένος έστω και από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε ο προπονητής της SKODA Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, δηλώνον...

Ικανοποιημένος έστω και από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε ο προπονητής της SKODA Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του. 

Ως ένα πολύ δύσκολο ματς από το οποίο μένει ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 
«Ήταν ένα δύσκολο ματς, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ποιότητα. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να αποφύγουμε τις επικίνδυνες καταστάσεις. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε στο χώρο της μεσαίας γραμμής κι ελέγξαμε το παιχνίδι περισσότερο. 

Πιστεύω πως ήταν δύσκολο ματς αλλά ίσως να είχαμε λίγες περισσότερες ευκαιρίες από την ΑΕΚ, ειδικότερα στο δεύτερο μέρος. 

Όταν λέω ευκαιρίες, εννοώ πως είχαμε καλή πίεση, παίζαμε καλύτερα μέσα στην περιοχή τους, αλλά στο τέλος του αγώνα είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».