GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ι.Χ. έπεσε σε κολόνα στην Ξάνθη – Είχε άγιο η οδηγός που βγήκε από μέσα ζωντανή!

-Για καλή της τύχη η οδηγός δεν τραυματίστηκε  Άγιο φαίνεται πως είχε μια 35χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ξάνθη, ότα...

-Για καλή της τύχη η οδηγός δεν τραυματίστηκε 

Άγιο φαίνεται πως είχε μια 35χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ξάνθη, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε κατέληξε πάνω σε μια κολόνα! 

Το Ι.Χ. κάτω από αδιευκρίνιστης μέχρι στιγμής συνθήκες και ενώ κινείτο επί της οδού Κατσώνη, στις 01.20' τα ξημερώματα της Κυριακής, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε πάνω σε μια κολόνα, στην άκρη του δρόμου. 

Παρά την σύγκρουση, η οδηγός κατάφερε να βγει ζωντανή από το αυτοκίνητό της, ενώ συνελήφθη για μέθη από Αστυνομικούς που κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, μετά το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη, και αφέθηκε ελεύθερη στην συνέχεια. 

Από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, με νωπές ακόμη τις μνήμες του τραγικού δυστυχήματος πριν από μερικές ημέρες στο Σέλερο όταν ένα Ι.Χ. βγήκε από τον δρόμο και παρέσυρε 2 γυναίκες που περίμεναν στην στάση για να πάνε στην δουλειά τους, καταλήγοντας πάνω σε μια κολόνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η μια εκ των δύο γυναικών. 

Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση.