GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ιστορία μιας νύφης που την παράτησε ο γαμπρός μια ώρα πριν το γάμο

Το συγκινητικό γράμμα της στην εφημερίδα Guardian Η ημέρα του γάμου είθισται να είναι η ομορφότερη στη ζωή μίας γυναίκας. Για την Cynd...

Το συγκινητικό γράμμα της στην εφημερίδα Guardian

Η ημέρα του γάμου είθισται να είναι η ομορφότερη στη ζωή μίας γυναίκας. Για την Cyndi Maisonneuve, ωστόσο, η ημέρα αυτή μετατράπηκε σε εφιάλτη. Η άτυχη γυναίκα με επιστολή που έστειλε στον Guardian, διηγείται την συγκινητική ιστορία της για το πώς η σύντροφός της την παράτησε μία ώρα πριν το γάμο τους…

Ιδού πως περιγράφει μια από τις πιο δυσάρεστες στιγμές της ζωής της η Cyndi Maisonneuve, στη Χαβάη όπου επρόκειτο να τελεστή ο γάμος:

«Μπήκε στο δωμάτιο και ζήτησε να μείνουμε μόνοι μας και να μιλήσουμε. Έκλαιγε. Θεώρησα ότι είχε κατακλυστεί από έντονα συναισθήματα λόγω της ημέρας. Τότε είπε ‘δε νομίζω πως θέλω να το κάνω αυτό’. Έμεινα εκεί να τον κοιτάζω-με το πέπλος ήδη στο κεφάλι μου. Αυτός ο άντρας, που υποτίθεται ότι ήταν ο άντρας της ζωής μου, μου έλεγε ότι ακύρωνε το γάμο, μια ώρα πριν την τελετή… Δεν ρώτησα καν το γιατί. Απλά του ζήτησα να φύγει».

Στο γράμμα της, αναφέρει ότι ο άντρας που παραλίγο να παντρευόταν, ήταν ο καλύτερός της φίλος, που γνώρισε πριν από δυο χρόνια σε έναν αγώνα μπέιζμπολ.

«Ήμουν 23 ετών όταν μου έκανε πρόταση γάμου. Οι άνθρωποι που μας ήξεραν, έλεγαν ότι είμαστε το απόλυτο ζευγάρι, ότι ταιριάζαμε πολύ. Αλλά κατά κάποιο τρόπο, όλα ήταν λάθος. Κοιτούσα από το παράθυρο καθώς η αδελφή μου κατευθυνόταν προς την παραλία όπου θα γινόταν ο γάμος, προκειμένου να ενημερώσει τους καλεσμένους για την ακύρωση του γάμου.

Με παράτησε, ήταν αποκαρδιωτικό. Πληγώθηκα πολύ». Η γυναίκα, κλείνει το γράμμα της ως εξής:

«Ο λόγος που επέλεξε να ακυρώσει το γάμο ήταν επειδή δεν ήθελε παιδιά ενώ εγώ ήθελα. Ποτέ δεν είπε γιατί αυτό ήταν ένα άλυτο πρόβλημα. Τώρα, έξι χρόνια μετά, άρχισα να βγαίνω ραντεβού ξανά…».