GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έχασε από την Βέροια ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή - Πάλεψε αλλά δεν βρήκε δίχτυα

Πανθρακικός-Βέροια 0-2 το Σάββατο  Δεύτερη εντός έδρας ήττα για τον Πανθρακικό - που δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα - το Σάββατ...

Πανθρακικός-Βέροια 0-2 το Σάββατο 

Δεύτερη εντός έδρας ήττα για τον Πανθρακικό - που δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα - το Σάββατο στην Κομοτηνή απέναντι στην Βέροια. Ο Τζαμέλ Αμπντούν πέτυχε και τα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Πανθρακικός αν και προσπάθησε να κατάφερε να βρει δίχτυα. 

Για πρώτη φορά μετά από 7,5 μήνες στην αποστολή του Πανθρακικού ο Λαδάκης, που είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι καλύτερες φάσεις
Η Βέροια προηγήθηκε στο 15′ με τον Αμπντούν. Ο Ναζλίδης έκανε εκπληκτική μπαλιά για τον Αλγερινό, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Αθανασιάδη και έκανε το 1-0 στη Κομοτηνή. Στο 26′ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. 

Ο Ναζλίδη μπήκε με ωραία ενέργεια στην περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 29′ ο Ροζέριο εκτέλεσε το κόρνερ με τον Χαβίτο επιχείρησε σέντρα-σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη. Στο 33′ ο Ναζλίδης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 37′ ο Μαγέφσκι σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός μπήκε για την ισοφάριση. Στο 53′ ο Νικόλτσης έκανε το ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απο τα δοκάρια του Καντιμοίρη. Στο 58′ ο Ίγκορ έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν σημάδεψε σωστά. Στο 69′ η Βέροια κέρδισε πέναλτι. Ο Μαγέφσκι έκανε το γύρισμα, ο Παπαγεωργίου έκανε το τάκλιν αλλα βρήκε την μπάλα με το χέρι, με τον Σπάθα να δείχνει τα 11 βήματα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αμπντούν, ο οποίος δεν λάθεψε και έκανε το 0-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Χρήστου, Σερφά, Σέτι, Μεχία, Ροζέριο, Χαβίτο, Τζάνης, Χασομέρης.

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Τσουμάνης, Ετζενγκέλε, Μαραγκός, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Γιουσούφ, Μαγέφσκι, Ναζλίδης.