GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι Εντιμότατοι Απατεώνες παρουσιάζουν την Λυσιστράτη την Δευτέρα στο Θερινό Αμφιθέατρο

​Οι Έντιμοι Απατεώνες δημιουργήθηκαν πριν 2 χρόνια στην αρχόντισσα της Θράκης, την Ξάνθη. Πρόκειται για μια ομάδα νέων, φοιτητών και μαθ...

​Οι Έντιμοι Απατεώνες δημιουργήθηκαν πριν 2 χρόνια στην αρχόντισσα της Θράκης, την Ξάνθη. Πρόκειται για μια ομάδα νέων, φοιτητών και μαθητών, που μέσα στην διαφορετικότητα του καθένα έχουν κοινό παρονομαστή τους την αγάπη για την τέχνη και το θέατρο. 

Αν και ξεκίνησε ως μια ομάδα με ειδικό σκοπό να ανεβάσει μια παράσταση ενός διασκευασμένου σεναρίου, τους "Έντιμους Απατεώνες", στις 31 Αυγούστου 2013, εντούτοις η επιτυχής αναπαράσταση του έργου και ο δρόμος προετοιμασίας προς αυτήν έδεσαν την ομάδα ακόμη περισσότερο και δημιούργησαν ατσάλινους δεσμούς φιλίας μεταξύ των μελών, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο οι "Έντιμοι" να επιστρέφουν για να δώσουν και πάλι το στίγμα τους.

Με παρακαταθήκη τις επιτυχίες των 2 τελευταίων ετών σε Ξάνθη και Σκοπιά Σερρών, οι "Έντιμοι" κάνουν δυναμικό comeback. Με πίστη στην ιδέα ότι το θέατρο και η τέχνη εν γένει είναι ο διάλογος μεταξύ των γενεών, η "Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη δεν θα μπορούσε να διαφύγει των προκλήσεων της ομάδας. 

Με δέσμευση να διασκεδάσει και πρωτίστως να διδάξει, η ομάδα δίνει ραντεβού μαζί σας στις 24 Αυγούστου στην Ξανθίππη! Το νου σας, επιστρέψαμε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΙΣ 21:00