GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ένα δελφίνι στην παραλία του Άη Γιάννη στην Ξάνθη – Σε απόσταση αναπνοής από την ακτή!

-Προκάλεσε την έκπληξη των λουόμενων που στην αρχή προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ήταν  Ένα δελφίνι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ...

-Προκάλεσε την έκπληξη των λουόμενων που στην αρχή προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ήταν 

Ένα δελφίνι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην παραλία του Άη Γιάννη, στα Άβδηρα της Ξάνθης, σε απόσταση αναπνοής από την ακτή προκαλώντας φυσικά τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον των λουόμενων. 

Το συμπαθέστατο ζώο, έκανε την εμφάνισή του ξαφνικά στην πολυσύχναστη παραλία του Νομού, πλησιάζοντας λουόμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην θάλασσα και απολάμβαναν το μπάνιο τους. Αρχικά οι πολίτες δεν μπορούσαν να καταλάβουν τί ακριβώς ήταν αυτό που είχε έρθει τόσο κοντά τους, ωστόσο πολύ γρήγορα αντιλήφθηκαν την παρουσία του δελφινιού. 

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον των λουόμενων που έσπευσαν να το δουν από κοντά. Η παρουσία του δελφινιού ήταν σύντομη, καθώς μετά από λίγα μόλις λεπτά αποχώρησε και πάλι για το ταξίδι του στα βαθιά νερά του Θρακικού Πελάγους. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο δελφίνι εντοπίζεται να κινείται στις παραλίες του Νομού, αν και πολύ σπάνια τα συγκεκριμένα ζώα επιλέγουν να κολυμπήσουν κοντά στους ανθρώπους, έστω και για λίγο.