GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκλεψε μηχανάκι από πολυκατοικία στην Ξάνθη αλλά τον είδε ο γείτονας - Το παράτησε και έφυγε

-Ο δράστης, νεαρός άνδρας, άφησε το μηχανάκι και έφυγε τρέχοντας με τα πόδια και δη ξιπόλητος Μηχανάκι από πολυκατοικία στη συμβολή ...

-Ο δράστης, νεαρός άνδρας, άφησε το μηχανάκι και έφυγε τρέχοντας με τα πόδια και δη ξιπόλητος

Μηχανάκι από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Λ. Στρατού και Κλεμανσώ, στην Ξάνθη, επιχείρησε να κλέψει νεαρός δράστης τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ωστόσο έγινε αντιληπτός. 

Ο δράστης κατάφερε να κλέψει ένα μηχανάκι και άρχισε να το μετακινεί με τα πόδια πάνω στην άσφαλτο, όταν έγινε αντιληπτός από γείτονα που είχε βγει εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Ο δράστης μάλιστα όταν ρωτήθηκε γιατί μετέφερε το όχημα με τα πόδια, είπε πως είχε ξεμείνει από βενζίνη ενώ δήλωσε πως το όχημα ήταν δικό του. 

Ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τον γείτονα ο οποίος επέμενε, με τον δράστη να εγκαταλείπει το όχημα και να το βάζει στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας μάλιστα πίσω του – πάνω στον πανικό του – ακόμη και τις παντόφλες που φορούσε. 

Στην συνέχεια, ο γείτονας που αναγνώρισε το κλεμμένο όχημα ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος και δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη μέσα στην ατυχία του. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν καταγραφεί ουκ ολίγα αντίστοιχα περιστατικά, τόσο μέσα στην πόλη όσο και στους γύρω οικισμούς.