GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκλεψαν 2 μηχανάκια και 1 τηλεόραση από χωρία της Καβάλας – Δικογραφία για 2 νεαρούς

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος  ...

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος 
Ένας από τους δράστες συνελήφθη 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) κλοπές δικύκλων και μία (1) διάρρηξη οικίας, που είχαν διαπραχθεί την Δευτέρα 3-8-2015 και 26-7-2015, σε χωριά της Καβάλας. 

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 21 και 18 ετών και για  αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού.  

Συνελήφθη την Τρίτη (4-8-2015) το βράδυ, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ο ένας από τους δράστες, ηλικίας 21 ετών. 

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες ηλικίας 21 και 18 ετών, την 3-8-2015 και 26-7-2015, σε δύο χωριά της Καβάλας, αφαίρεσαν δύο (2) δίκυκλα μοτοποδήλατα και διέρρηξαν μία (1) οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της μία (1) τηλεόραση.  

Μετά τη διάπραξη της διάρρηξης, οι δύο δράστες, διέθεσαν την τηλεόραση, έναντι χρηματικής αμοιβής, στον 31χρονο. 

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το βράδυ, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, τον 21χρονο να οδηγεί ένα από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, το οποίο κατέσχεσαν και απέδωσαν στον ιδιοκτήτη του. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε η παραπάνω τηλεόραση, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. 

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες ηλικίας 21 και 18 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.  

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.