GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έφτιαξε δηλητηριασμένα μπιφτέκια και τα πετούσε σε αυλές και μπαλκόνια στην Κομοτηνή! (+ΦΩΤΟ)

-Προσπάθησε να σκορπίσει τον θάνατο σε αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα στην Κομοτηνή  Δηλητηριασμένα μπιφτέκια παρασκεύασε και πέταξε σ...

-Προσπάθησε να σκορπίσει τον θάνατο σε αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα στην Κομοτηνή 

Δηλητηριασμένα μπιφτέκια παρασκεύασε και πέταξε σε αυλές, μπαλκόνια και δρόμους στην Κομοτηνή, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, στην προσπάθεια του να σκορπίσει τον θάνατο σε αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα.

Τα φονικά μπιφτέκια αντίκρισαν κάτοικοι της περιοχής του Σταθμού, οι οποίοι και ειδοποίησαν τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής. 

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που καταγράφεται στην περιοχή, και στόχο έχει φυσικά τόσο τα αδέσποτα ζώα της περιοχής όσο και τα δεσποζόμενα που έχουν στην κατοχή τους πολίτες, με το συμβάν να έχει θορυβήσει εντόνως τους κατοίκους ενώ καταγγέλθηκε και αρμοδίως. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην ίδια περιοχή το τελευταίο διάστημα αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών ζώων που εντοπίζονται και που έχουν χάσει τη ζωή τους από φόλες. 

Σχολιάζοντας την πράξη αυτή του άγνωστου μέχρι στιγμής δράστης, τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως ο ίδιος "προτιμησε να αγορασει κιμα, να πλασει μπιφτεκια, να βαλει δηλητηριο μεσα και να τα ψησει.. Αντι να προσφερει ενα πιατο αγαπης σε ενα συνανθρωπο του, τετοιες δυσκολες μερες, προτιμησε να σκορπισει το θανατο σε ποσα αδεσποτουλια.. Μαλιστα ειχε και το θρασος να τα ριξει σε αυλες και μπαλκονια σπιτιων που ειχαν ζωα!".