GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αναγνωρίστηκε το πτώμα που βρέθηκε στην Καβάλα - Νέος πνιγμός 79χρονου στην Καλαμίτσα!

-Το πτώμα εντοπίστηκε στην παραλία του Οφρυνίου το πρωί της Δευτέρας Τέλος στο μυστήριο γύρω από τη σορό άνδρα, αγνώστων στοιχείων, πο...

-Το πτώμα εντοπίστηκε στην παραλία του Οφρυνίου το πρωί της Δευτέρας

Τέλος στο μυστήριο γύρω από τη σορό άνδρα, αγνώστων στοιχείων, που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Οφρύνιο της Καβάλας έδωσε η έρευνα των Αρχών μιας και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για 51χρονο, ημεδαπό από την περιοχή. 

Το πτώμα εντοπίστηκε από λουόμενους το πρωί της Δευτέρας και ειδοποιήθηκε το Λιμενικό, ωστόσο αρχικά παράμενε άγνωστη η ταυτότητά του. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, ενώ η Λιμενική Αρχή ξεκίνησε προανάκριση. 

Ταυτόχρονα δόθηκε εντολή για την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, και όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το Λιμενικό, το βράδυ της Δευτέρας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του πτώματος. 

Νέος πνιγμός στην Καλαμίτσα
Την ίδια στιγμή δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται οι πνιγμοί στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας αλλά και της Θράκης. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, ακόμη ένας ηλικιωμένος άνδρας, 79 ετών, αυτή την φορά στην θαλάσσια περιοχής της παραλίας Καλαμίτσα Καβάλας.

Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.