GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στις 7 και 8 Αυγούστου το Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου - Με Bora Duran και Γιώργο Γελαράκη

Το Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου τα οποίο ήταν ένα κίνημα κουλτούρας, οργανώθηκε για πρώτη φορά το 1996 από την Νεολαία του Κενταύρου. ...

Το Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου τα οποίο ήταν ένα κίνημα κουλτούρας, οργανώθηκε για πρώτη φορά το 1996 από την Νεολαία του Κενταύρου.

Ο σκοπός του φεστιβάλ είναι να δείξει στους θεατές του την αξία και την πλουσιότατη κουλτούρα των ανθρώπων της Δυτικής Θράκης.

Ξεκινώντας με αυτό το στόχο το 1996 διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το συγκεκριμένο φεστιβάλ. Σαν τελευταίο και πιο πρόσφατο, έχουμε το 10ο το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Αυγούστου του 2014.

Τα έσοδα που προκύπτουν κάθε χρόνο επενδύονται στη παιδεία, κατασκευάζοντας διάφορες εγκαταστάσεις όπως για παράδειγμα βιβλιοθήκες, παιδικούς σταθμούς κ.τ.λ. Το Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου στοχεύει σε μία αναπτυγμένη και πιο βελτιωμένη εκπαίδευση.

Φέτος διοργανώνουμε το 11ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου στις 7 και 8 Αυγούστου 2015. Το πρόγραμμα μας θα περιέχει σκηνές έναρξης, θεατρικές παραστάσεις, τοπικά συγκροτήματα, παραδοσιακούς χορούς και 2 συναυλίες. Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ θα ανέβουν στην σκηνή οι Βοra Duran, ένα Τούρκικο συγκρότημα και την δεύτερη ημέρα την σκυτάλη θα πάρει ο Γιώργος Γελαράκης. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.kyf.gr  

Ο Γιώργος Γελαράκης στο φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου 
Μαζί του οι:
Ζωή Στεφανίδου - φωνή
Κων/νος Γκιβίσης - πλήκτρα
Jai Μαζαράκης - ηλεκτρική κιθάρα
Kώστας Ταλταμπάνης - μπάσο
Bruno Semanjaku - τύμπανα

Μια εμφάνιση με καλοκαιρινή πάντα διάθεση, που θα κινηθεί σε πολλά διαφορετικά μουσικά μονοπάτια με swing, funk, rock 'n' roll διασκευές, με ακυκλοφόρητα καινούρια τραγούδια, καθώς και τραγούδια από το album "Ονειροποιός", με καλοκαιρινή πάντα διάθεση.

Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί μουσικές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχει σε μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ ανοίγοντας συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών. Τον Απρίλιο του 2010, βραβεύεται με το 3ο βραβείο στο 2ο διαγωνισμό τραγουδιού του musicheaven.gr και το Μάρτιο του 2013 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική πρόταση με τίτλο ''Ονειροποιός'' από την FM RECORDS. Μες στο 2015 αναμένεται η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο ''Η πόλη μια άδεια αγκαλιά''.