GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ι.Χ. μετέφερε 4 μετανάστες στον Έβρο - Διακινητής τους παράτησε και προσπάθησε να ξεφύγει

Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθη το Σάββατο (29-8-2015) το πρωί, σ...

Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη το Σάββατο (29-8-2015) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου - Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης 43χρονος ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου (ύψος οικισμού Ταύρης) , οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 43χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του. Αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο δράστης, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και αφού αποβίβασε από αυτό τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, συνέχισε την πορεία του. Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον 43χρονο.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν για κλοπή και αντίσταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.