GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


100.000 ευρώ για 15 ημέρες για να κάνει "παρέα" Άραβα

Στη Μύκονο, το βασικό θέμα συζήτησης δεν είναι άλλο από τη «σχέση» του 38χρονου Άραβα και της εντυπωσιακής τραγουδίστριας, η οποία μπορε...

Στη Μύκονο, το βασικό θέμα συζήτησης δεν είναι άλλο από τη «σχέση» του 38χρονου Άραβα και της εντυπωσιακής τραγουδίστριας, η οποία μπορεί να μην έγινε αυτό που λέμε «πρώτο όνομα», αλλά είναι πραγματικά πολύ όμορφη και το όνομά της έχει πολλές φορές απασχολήσει τα lifestyle έντυπα.

Η καριέρα της μέχρι και πριν από λίγα χρόνια ακολουθούσε μια «συμπαθητική» πορεία, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά επιτυχημένα σχήματα. Η κρίση, όμως, άλλαξε τα πάντα και, δυστυχώς, τα πολύ ακριβά γούστα που έχει δεν μπορούσε πλέον να τα καλύψει ο μισθός της, παρά το γεγονός ότι ακόμη κάνει extra σε νυχτερινά κέντρα και κλαμπ της επαρχίας.

Το προηγούμενο καλοκαίρι και ενώ έκανε διακοπές με τις φίλες της και τον μάνατζέρ της, γνώρισε τον Άραβα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παιδί, αρκετά γυμνασμένο, που του αρέσει να ξοδεύει «μικρές περιουσίες» για να περνάει καλά. Είναι γνωστό το περιστατικό σε φημισμένο κλαμπ της Μυκόνου, όπου ο Άραβας, μετά τη λήξη μιας ξέφρενης βραδιάς, έδωσε σε καθέναν από το προσωπικό πουρμπουάρ 100 ευρώ, ενώ ο λογαριασμός της παρέας του είχε ξεπεράσει τα 20.000 ευρώ!Την παρέα της… με το αζημίωτο

Οι δυο τους, λοιπόν, γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2014 και άρχισαν να κάνουν στενή παρέα. Είναι κοινό μυστικό πως εν μέσω «αρπαχτών», η τραγουδίστρια φρόντιζε να κάνει και ταξίδια-αστραπή για να τον συναντάει.

Οι συναντήσεις, βέβαια, γίνονταν πάντα με το αζημίωτο, καθώς η αοιδός για την παρέα που πρόσφερε στον αλλοδαπό μεγιστάνα αμειβόταν πολύ καλά.

Στις αρχές του καλοκαιριού κλείστηκε το νέο deal: Ο Άραβας ζήτησε από την τραγουδίστρια να του κάνει παρέα καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα με το πολυτελές σκάφος του, έναντι 100.000 ευρώ για 15 ημέρες. Το ποσό μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, είναι, όμως, πέρα για πέρα αληθινό! Και, για του λόγου, το αληθές το «ζευγάρι» εθεάθη «ερωτευμένο», αν και αποφεύγει να κάνει κοινές εμφανίσεις σε πολυσύχναστα μέρη, γιατί σε καμία περίπτωση η αοιδός δεν θέλει να δώσει τροφή για σχόλια.