GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΞ στην οδό Καβάλας – Βλάβη και στην Θ. Δούκα (+ΦΩΤΟ)

-Τα προβλήματα που παρουσιάζει το δίκτυο ύδρευσης της πόλης είναι καθημερινά  Βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΞ σημειώθηκε την Παρασκευή το πρω...

-Τα προβλήματα που παρουσιάζει το δίκτυο ύδρευσης της πόλης είναι καθημερινά 

Βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΞ σημειώθηκε την Παρασκευή το πρωί, επί της οδού Καβάλας λίγο πριν τα φανάρια στην Ανδρέου Δημητρίου. 

Η βλάβη έγινε αντιληπτή όταν άρχισαν να αναδύονται νερά από την άσφαλτο ενώ στο σημείο έσπευσε ένα συνεργείο της ΔΕΥΑΞ για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση του προβλήματος. Αρχικά οι εργαζόμενοι, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, διέκοψαν την παροχή νερού ενώ στη συνέχεια εντόπισαν το πρόβλημα, σκάβοντας την άσφαλτο και αντικαθιστώντας το σπασμένο τμήμα του αγωγού. 

Μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η βλάβη είχε αποκατασταθεί, ενώ για όση ώρα εργάζονταν στο σημείο οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΞ, η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη. 

Βλάβη και στην Θ. Δούκα 
Βλάβη ωστόσο κατεγράφη και επί της οδού Θεοδώρου Δούκα, στα φανάρια μπροστά ακριβώς από το κλειστό γήπεδο Φ. Αμοιρίδης. 

Ένας αγωγός από το δίκτυο της ΔΕΥΑΞ έσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης με αποτέλεσμα ο δρόμος να πλημμυρίσει. Και σε αυτή την περίπτωση συνεργείο της ΔΕΥΑΞ εντόπισε το πρόβλημα και προχώρησε στην επιδιόρθωση της βλάβης την Πέμπτη.